Sa šest godina proglašena za najlepšu devojčicu na svetu, a sada privukla veliku pažnju na Nedelji mode u Milanu (FOTO)

23.02.2023

17:39

0

Autor: K. O.

Samo je na Instagramu prati više od 6 miliona ljudi

Sa šest godina proglašena za najlepšu devojčicu na svetu, a sada privukla veliku pažnju na Nedelji mode u Milanu (FOTO)
Copyright Profimedia

Njena vanserijska lepota privukla je pažnju još kad je imala svega šest godina. Tada je franscuskinja Tajlin Blondu proglašena za najlepšu devojčicu na svetu. Postala je zvezda i započela uspon u modnoj industriji. 

Ona sada ima 21 godinu i privukla je ogromnu pažnju svojim pojavljivanjem na Nedelji mode u Milanu kada je prošetala pistom za modni brend "Dizel".

Tajlin je nosila beli top uz sjajnu suknju vrećastog kroja, kao i upečatljivu sivu torbu.

Profimedia
Tajlin Blondu

Ona je ćerka poznate francuske televizijske voditeljke Veronike Lubri i fudbalera Patrika Blondua. Od najlepše devojčice na svetu postala je jedna od najlepših devojaka na modnoj sceni.

Model je postala sa samo četiri godine, a sa deset je pozirala za naslovnicu "Voga". Mnogi su tada bili skandalizovani tim fotografijama, a modnoj bibliji su zamerili seksualizaciju deteta. 

Profimedia
Tajlin Blondu

Tajlin se danas bavi modelingom, potpisala je ugovor sa kućom „L’Oreal“, a ima i svoju modnu marku „No Smile Clothing“, koja prodaje ogrtače za kupanje i sportsku opremu. Njeno bogatstvo procenjuje na više od četiri miliona dolara.

Popularna je i na Instagramu gde je prati 6.5 milijuna ljudi.

Inače, ljude je na reviji "Dizela" dočekao neočekivan prizor. Kreativni direktor tog brenda Glen Martens napravio je brdo od kondoma, tačnije njih 200 hiljada. Reviju je posetilo oko tri hiljade ljudi, a pozivnice su im stigle u kutiji kondoma, s kondomima u njima.

Profimedia
Tajlin Blondu

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike