Da li i vama cena od 650 evra za pocepane gaće s flekama zvuči kao loš vic?

20.09.2023

20:20

0

Autor: V. I.

Dizajner Vili Čavarija predstavio je kolekciju pocepanih gaća na Nedelji mode u Njujorku čija je cena vrtoglavih 650 evra

Da li i vama cena od 650 evra za pocepane gaće s flekama zvuči kao loš vic?
Kolekcija Vilija Čavarije - Copyright Profimedia

 

Jesen je uvek vruća kad su modni trendovi u pitanju, a ako je suditi prema kolekciji meksičko-američkog dizajnera Vilija Čavarije za proleće/leto 2024, kojom je debitovao pre par dana na Nedelji mode u Njujorku, da biste bili šik, morate da nosite poderane gaće.

Nedelja mode pomera granice

Poznato je da modni dizajneri pomeraju granice industrije - to ponekad znači da koriste robote da šaraju sprejom modele na pisti poput Aleksandra Mekvina ili ih pak odenu u kese za đubre, Čavari je otišao korak dalje i lansirao kolekciju donjeg veša koji je ofucan, štrokav i isflekan.

Profimedia
 

 

GAĆE SU OGLEDALO STVARNOSTI

U intervjuu za Office Magazine, Čavarija je istakao da je to uradio da bi adekvatno ilustrovao "životnu priču današnje omladine".

"Kada se radi o donjem vešu, to je nekako kao ovo sve oko nas gde smo trenutno - stvarno je sve je*eno raspadnuto, i pocepano, i ne osećamo se najbolje“, rekao je on i dodao: "Kad obučete ovaj stari pohabani donji veš... to vas tera da pokažete svoju ranjivost".

Profimedia
 

 

KOMENTARI NA KOLEKCIJU

Kolekcija pocepanog donjeg veša je objavio na instagramu korisnik @diet_prada:

"@willychavarrianewyork je predstavio donji veš, novu kategoriju za svoju brend, a rezultati su  definitivno... ne-sveži“, napisali su uz pitanje za pratioce šta misle o kolekciji. Komentari su se nizali od: "U osnovi svi moji bivši momci mogli da budu model za njih" preko "Bogataši vole da se maskiraju u siromahe" a nekolicina je primetila sličnosti između Čavarijine kolekcije i zloglasne izmišljene linije Derelicte kojuj je stvorio zli modni mogul Mugatu u "Zoolanderu".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diet Prada ™ (@diet_prada)

DA LI STE SPREMNI ZA CEPANJE GAĆA?!

Pa, ukoliko vas inspiriše modni rad Vilija Čavarija a niste voljni da date 650 evra koliko je najavljeno da će biti njihova cena, uskočite u par omiljenih gaća i ne skidajte ih dok ne postignete željeni efekat. Ili pak ostavite ove i slične ludosti za modne ekscentrike.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike