Džemper Megan Markl zbog kojeg je u roku od 20 minuta pao sajt koji ga prodaje apsolutni je hit sezone pred nama

15.09.2023

10:58

0

Saznajte zašto je ovaj kardigan toliko popularan i šta ga čini omiljenim komadom iz garderobera Megan Markl

Džemper Megan Markl zbog kojeg je u roku od 20 minuta pao sajt koji ga prodaje apsolutni je hit sezone pred nama
Copyright Profimedia

Nije tajna da je Megan Markl modna ikona i simbol savremene žene koja ima svoj stav i ne robuje klišeima koje nameće zajednica. Suvišno je reći da gde god da se pojavi, svi kopiraju njene kombinacije, ali postoji poseban modni detalj o kojem ne možemo da prestanemo da razmišljamo.

I nismo jedini - internet trenutno bruji o ležernom stilu koji je nosila 13. septembra na Invictus igrama u Nemačkoj. Tačnije, džemper J. Crew Giselle u kojem je primećena izazvao je toliku pomamu da je sajt brenda koji ga prodaje pao u roku od 20 minuta, ne samo jer je u okviru budžeta od 158 dolara, što je dosta povoljno za prosečnog Amerikanca, već i zbog načina na koji ga je Megan ponela na sebi.

Ipak, na sajtu su se veoma brzo konsolidovali i poručili svim zainteresovanima  da nova tura kardigana stiže, i to u raličitim bojama.

 

 

I šta je to što ovaj džemperčić čini toliko popularnim, osim činjenice da ga je nosila bivša princeza i omiljena buntovnica?

Pre svega to je sastav - kvalitetna mešavina pamuka, poliestera i merino vune a onda i prostrani džepovi i zlatna dugmad.

Dodatni bonus daje rub kontrastne boje koji doprinosi njegovoj eleganciji uprkos opuštenom kroju koji pada ispod kukova.

Profimedia
 

Za svoju modnu kombinaciju koja je razorila internet vojvotkinja od Saseksa uparila je svoj kardigan sa bejzik crnom majicom bez rukava, kratkim belim šortsom i minđušama od žutog zlata sa dijamantima od 18 karata (1.900 dolara).

Dakle, bilo da želite da ponovo kreirate njen ceo izgled ili da uzmete jednu ili dve stvari koje je nosila, znate šta da radite. Naravno, ovo je u slučaju da uspete da nađete pomenuti famozni kardigan.

 

 

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike