Vreme je za spavanje: Ova mačka svako veče tera vlasnicu u krevet, a zbog načina na koji to radi, postala je popularna na TikToku (VIDEO)

16.02.2023

08:49

0

Autor: Z.A.S.

Rutina je važna i ne treba je preskakati

Vreme je za spavanje: Ova mačka svako veče tera vlasnicu u krevet, a zbog načina na koji to radi, postala je popularna na TikToku (VIDEO)
Mačka spava - Copyright Pexels

Svi znamo koliko je san bitan, a mnogi lekari tvrde da bi za organizam bilo najbolje da svako veče, u isto vreme, odlazite na spavanje. 

To je teoretski idealno, ali svi znamo da je u praksi teško izvodljivo. Makar kada su u pitanju ljudi. Životinjama to, čini nam se, ide mnogo lakše. Makar kada su u pitanju mačke. Dobro, mačka.

Mačka Alis voli da ide na spavanje svaki dan u isto vreme i upravo time je oduševila tiktokere. Njena vlasnica je objavila video u kojem je pokazala kako joj njena mezimica daje do znanja da je vreme za spavanje.

U opisu videa, Alisina vlasnica je napisala da Alis ima svoju rutinu spavanja i da ne želi da ide u krevet bez nje i da se dosetila kako da joj da do znanja da je vreme za spavanje.

Naime, u videu se vidi vlasnica kako ulazi u kupatilo i zatiče mačku kako sedi pored lavaboa, što znači da je vreme da njena vlasnica opere lice i spremi se za spavanje.

Ovaj video je za kratko vreme prikupio više od 260.000 lajkova, a jednog tiktokera je zanimalo i koliko vremena je Alis bilo potrebno da to nauči.

- U početku, samo bih rekla: Hajde Alis, idemo u krevet, vreme je za spavanje - i samo bih prišla tamo, a ona bi potrčala i počela da me prati. Ali sada ne moram čak ništa ni da kažem, ako je dovoljno kasno i kad ustanem i odem u kupatilo, ona jednostavno zna i prati me - objasnila je.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike