Komšijska ljubav na mačiji način: Tufnica i Đole su najzaljubljenije mačke iz Beograda, a vole se i maze svakog dana (VIDEO)

14.02.2023

08:23

0

Dve mačke su se zaljubile, pa se svakodnevno posećuju, maze i grle

Komšijska ljubav na mačiji način: Tufnica i Đole su najzaljubljenije mačke iz Beograda, a vole se i maze svakog dana (VIDEO)
Zaljubljene mačke - Copyright Privatna arhiva

Ne malo puta su se sreli i zaljubili ljudi koji žive u komšiluku. A šta kada se tako nešto dogodi životinjama. Najlepšu ljubavnu priču trenutno žive Tufnica i Đole dve mace iz Višnjičke banje.

Njihovim svakodnevnim ljubavnim izletima, grljenju, maženju, ali i ponekoj čarki svedoče njihovi vlasnici.

- Tufnica je pre pre godinu dana došla kod mene i Nikole na kućni prag i mi smo je udomili. Dobila je ime zbog crne tufne na desnoj šapi. Nakon dva meseca pojavio se mačak Đole. Njega su udomile naše komšije - priča nam Jovana, jedna od vlasnica zaljubljenih mačaka.

Đoletova vlasnica ima terasu koju je uredila tako da je macama udobno i lepo tokom bilo kog godišnjeg doba.

Privatna arhiva
 

- Kada je kiša da imaju gde da se sklone, a preko leta da se sunčaju. Budući da smo u viskom prizemlju oni redovno posećuju jedno drugo jer žive stan do stana. Obožavaju da se igraju zajedno, čak imaju i istu veterinarku. Svakog dana Đole dolazi kod nje, a i ona odlazi kod njega. Obožavaju i da se igraju u hodniku zgrade. Uglavnom, cela zgrada ih poznaje i upoznata je sa njihovom ljubavnom pričom - kroz smeh priča Jovana.

Privatna arhiva
 

Njih dvoje se zajedno sunčaju na balkonu, a povremeno dođe i do čarki u njihovoj romansi, vlasnica kaže da je to zbog Tufnicinog karaktera. 

- Tufnica je hiperaktivna, a Đole je mirnije prirode. Često zajedno brane teritoriju od drugih mačaka koje se pojave i zajedno odu u "šetnju".

Pogledajte kako se vole i maze Tufnica i Đole.

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike