Ma, voli te, samo se pravi: Pet brutalnih načina da saznate koristi li vas muškarac samo za seks

07.06.2024

22:17

0

Autor: V. I.

Nekad je mnogo lakše kad se pogleda istini u oči, ma koliko ona bila surova

Ma, voli te, samo se pravi: Pet brutalnih načina da saznate koristi li vas muškarac samo za seks
Copyright Profimedia

Muškarci imaju tendenciju da tačno znaju šta žele kada se muvaju sa ženama. Oni takođe znaju kako mogu da se izvuku i koliko ste njihovih vrdanja spremni da tolerišete. Možda će mu biti potrebno više vremena da se zaljubi i pronađe onu s kojom želi da se oženi, ali muškarac zna sa kim može da spava i za koga će se dodatno potruditi. Ako je stepen do kojeg se osećate "zaljubljeni" u njega veći od njegovog interesovanja da uloži napor, on ćeto (ali i vas) da iskoristi.

1. Njegovi razgovori su samo o tome šta želi da radi s vama intimno

On ne pokazuje interesovanje da upozna vas ili vaše interese. Svi razgovori brzo skreću ka tome šta on želi da radi sa vama (ili vama) kada vas ubaci u krevet. Uvek priča o intimnosti, govoreći: „Volim tvoje grudi“, postavljajući pitanja o tome šta vam prija u krevetu ili vam govori šta on voli.

Kada počnete da razgovarate o stvarnim stvarima o vama ili vašem životu, on se ponaša previše zauzeto ili vam kaže: „Hajde da razgovaramo o ovome drugi put.“ Stalno se pitate kuda ide veza. Da vam kažemo mi ukratko: nikud!

Profimedia
 

 

2. On izbegava pitanje "Kuda ide ova veza?"

Frustrirani njegovim ponašanjem, počećete da mu postavljate pitanja poput: „Šta se ovde dešava?“ Momak koji vas zaista voli je veoma pristupačan kada je u pitanju postavljanje teških pitanja. Neprijatan muškarac koji nije spreman za vezu izbegava tu temu po svaku cenu, ne uspeva da saopšti svoja osećanja i daje svoju jecajuću priču o tome zašto „nije spreman“ i kako bi radije konzumirao odnos dan po dan.

Obično ste u ovom trenutku već zaljubljeni do ušiju i proveli ste većinu svog vremena nadajući se i želeći da će se predomisliti. Razgovor sa pravim momkom nikada nije komplikovan, pa progovorite i otkačite ovog tipa ako je jasno da ne želi da ostane.

3. Javlja se u poslednji trenutak

Kada prvi put upoznate svog novog muškarca, smatrate ga zanimljivim, uzbudljivim i lakim za razgovor. Uvek se dobro zabavljate u njegovom društvu, ali niste sasvim sigurni na čemu ste s njim. Njegovo slobodno vreme između sastanaka je nedosledno, ali on stalno implicira da bi zaista voleo da vas ponovo vidi. Neće vam dati tačno vreme ili datum, ali čim sazna, javiće vam se. Planira sastanke u poslednjem trenutku, bliže vremenu za spavanje, obično radnim danom, ali nikada niste bili njegovo društvo  u subotu uveče. On ne zna uvek kada je slobodan jer je, znate, samo „zauzet na poslu“.

Vidite, čovek kome je uvek prioritet da se viđa s vama, čak i ako mu je raspored zgusnut rado se trudi da pronađe rešenje. Muškarac koji samo želi da bude intiman pravi svoje planove u poslednjem trenutku i nikada ne sledi dosledno. On takođe zna da ste veoma zaljubljeni u njega i da zato prihvatate njegovo ponašanje, tako da to radi u svoju korist i ostaje pri onome što mu prija.

Profimedia
 

 

4. Nikada vas ne naziva svojom devojkom

Drugi način na koji možete naučiti kako da prepoznate da li vas koristi za intimnost jeste da vas nikada nije nazvao svojom devojkom, iako su prošli meseci otkako ste se upoznali i viđali ste se povremeno. Pitate ga zašto, a on izbegava odgovor. Tako je dobar u tome da ste na kraju odustali od zapitkivanja.

On vas drži po strani sve dok ne dođe nešto uzbudljivije ili dok mu ne bude dosadno. Pravi dečko vas nikada ne dovodi u ovu nesigurnu situaciju. Imajući vas kao svoju devojku, oseća se dobro. Oseća se kao srećnik.

5. Mrzi druženje s vašim prijateljima

Nakon perioda od tri do šest meseci, vaše drugarice počinju da pitaju kada mogu da upoznaju vašeg novog muškarca pošto su toliko čule o njemu. One su uzbuđene zbog vas. Ali vaš momak nikada nije slobodan u tim velikim noćnim izlascima kada vas devojke mole da ga povedete sa sobom. Nalazite mnoštvo opravdanja a u suštini vas je sramota.

Momak koji je iskreno zainteresovan za vas ne ostavlja vas u ovoj poziciji; jedva čeka da upozna vaše prijateljice i zadobije njihove simpatije. Stapanje u vaš život je za njega prioritet. Nije teško shvatiti kada vas vaš muškarac želi samo za seks ili a kada je zaista iskreno zainteresovan za vas. Verujte svom instinktu i volite sebe dovoljno da prihvatite istinu kada je vidite.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike