Žena otkriva svoj najgori prvi sastanak: Priča o muškarcu koji je smarao do besvesti (VIDEO)

12.02.2024

13:34

0

Autor: K. B.

Jedna žena je prošla kroz mnogo sastanaka i izjavila da je jedan od njih bio izuzetno loš

Žena otkriva svoj najgori prvi sastanak: Priča o muškarcu koji je smarao do besvesti (VIDEO)
Copyright Freepik


Žena, po imenu Nav iz Velike Britanije, opisala je svoj najgori prvi sastanak u jednom videu na TikToku. Ona je izjavila da je bila užasno iskustvo i da je jedva čekala da pobegne.

Nav, koja ima gotovo 47.000 pratilaca na TikToku, redovno deli video snimke i trenutke iz svog života. U ovom konkretnom videu, sedi u automobilu i započinje priču o svom najgorem sastanku ikada.

Početak sastanka je bio dobar, odlaze na večeru, prijatno razgovaraju. Međutim, problem nastaje kada se njen partner napije. Počinje da izgovara čudne izjave koje su zapravo upozorenje, a ona ne može da ih ignoriše.

 

@n33_bb WAIT FOR THE END LMAO. I would absolutely love to hear other people’s experiences🤣🤣 #FlexEveryAngle #DoTheSmartThings #fyp ♬ original sound - Nav

 


U jednom trenutku, dok su razgovarali, on je pitao da li želi da se brine o njemu. Nav nije razumela na šta tačno misli, s obzirom da je to bio njihov prvi sastanak i nije ga dovoljno poznavala.

On je izjavio da će ona brinuti o kući i deci, i da će mu pripremati sendviče kad god poželi. Iznenadila ju je ta izjava, jer je bilo očigledno da je on već stvarao očekivanja o njihovoj budućoj vezi, iako se nisu dovoljno upoznali.

Nav je izjavila da nije ozbiljno razmišljala o tim stvarima jer ga jedva poznaje. Međutim, on je insistirao na tome da će mu ona biti supruga koja će se brinuti o svemu. Iako je bila iznenađena i želela da nestane, Nav je odlučila da ostane na sastanku. Ipak, tokom cele večeri je patila zbog nelagode koju je doživela.

 

 

Freepik
 

Na kraju, iako je imala užasno iskustvo, Nav je uspela da se nasmeje. Njen video je dobio više od 6.200 lajkova, a mnogi su ostavili komentare.

Ova priča je privukla pažnju mnogih ljudi, koji su se prepoznali u sličnim iskustvima. Neki su šaljivo komentarisali, dok su drugi izrazili zabrinutost zbog kvaliteta muškaraca danas. Izgleda da je ovo iskustvo bilo smešno na neki način, ali gubitak je definitivno bio na strani njenog sastanka.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike