Devojka izašla na sastanak sa dečkom, pa doživela neobično iskustvo: Sve je bilo OK, a onda je briznuo u plač - "Nisam znala šta da radim!"

20.01.2024

13:31

0

Autor: M.M.

"Ćutao je puna tri minuta", rekla je Beka

Devojka izašla na sastanak sa dečkom,  pa doživela neobično iskustvo: Sve je bilo OK, a onda je briznuo u plač - "Nisam znala šta da radim!"
Beka Miči - Copyright Foto: Printscreen/TikTok/@becamichie

Nikada ne znate kako će proći prvi sastanak sa nekim koga ne poznajete. Tako se jednoj devojci iz Njujorka dogodilo jedno krajnje neobično iskustvo.

Naime, Beka Miči (24), koja radi kao model, na svom TikTok nalogu podelila je iskustvo sa sastanka sa jednim momkom. Ona je, kako tvrdi, prisustvovala trenutku kada je dečko sa kojim je bila na sastanku počeo da plače.

- Ljudi, bila sam na sastanku večeras i moram vam reći šta se desilo. Dečko je bio zaista sladak i prijatan, razgovarali smo celo veče, sve je bilo super, šalili smo se i smejali, a onda... odjednom... dobio je poruku na telefonu i njegovo lice je momentalno postalo ozbiljno - rekla je devojka i nastavila:

- Pošto je bilo nemoguće ne primetiti, odmah sam ga pitala da li je OK, šta se dešava. Međutim, on mi ništa nije pričao, sedeo je za stolom, gledao u telefon i ćutao. Ljudi, ćutao je puna tri minuta. Možda se čini da nije puno, ali jeste, tri minuta neprijatne tišine, a onda... Počeo je da plače! Stvarno sam se osećala jako loše. Samo mi je prošlo kroz glavu: "Gospode Bože, on plače". Tada je podigao glavu, naravno uplakan, i rekao. "Izvini, ali jedan od mojih prijatelja mi je poslao fotografiju moje bivše devojke koja je objavila da je našla novog dečka." I to je bio razlog njegovog plakanja!

 

@becamichie

I guess atleast he was honest with me?..💀

♬ original sound - Beca

 

- On je bukvalno plakao na sastanku jer je njegova bivša devojka objavila da je sa novim momkom. Nisam znala šta da radim, možda sam trebala da mu kažem da mi je mnogo žao, ali nisam - objasnila je devojka, a onda dodala da su potom odlučili da svako ode svojoj kući.

Kako je ispričala, već sledećeg jutra dečko je poslao poruku u kojoj se izvinio, ali i napisao da bi volelo da je ponovi vidi. Tada je napisao da mu nije jasno zašto je plakao, da se sa bivšom devojkom ne čuje i da nema osećanja za nju.

Zbog cele situacije, svoje pratioce na TikToku pitala je šta da radi i da li vredi takvom momku dati drugu šansu, a oni su je posavetovali da prosto produži dalje.

"Devojko, samo ću reći - sledeći", "Molim te, produži dalje", "Haha, nerealno, na početku sam mislila da plače jer mu je neko od porodice umro", "Taj mora da se smiri i izleči od bivše ljubavi", "Zvuči kao fin dečko, ali definitivno nije spreman za novu vezu (iako možda kaže da jeste)", pisali su oni u komentarima.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike