Ovo su savršene poze kada vas uhvati strast, a morate da budete tihi

04.06.2023

21:24

0

Autor: K. B.

Otkrijte savršene poze za tihe trenutke

Ovo su savršene poze kada vas uhvati strast, a morate da budete tihi
Copyright Freepik

Kada strast uzme maha, a okolnosti zahtevaju da ostanete tihi, pronalaženje savršenih poza može biti izazovno. Bez obzira da li ste u zajedničkom domu, hotelskoj sobi ili možda u situaciji koja zahteva diskreciju, postoje neke poze koje će vam omogućiti da istinski uživate u trenucima strasti, dok istovremeno održavate potrebnu tišinu.

Freepik
 

Misionarska poza

Ovo je sjajna, veoma intimna poza koja ne pravi nikakve glasne zvukove.

- Postoji dobar razlog zašto ovu pozu nazivamo klasičnom. Misionarski položaj omogućava partnerima da budu licem u lice i da imaju vrući kontakt očima. Osim toga, ovaj bliski kontakt i trljanje tela je odličan način da se stimuliše klitoris - objasnila je Liza Fin, seksualni edukator u Bejbelendu, kompaniji koja trguje seks igračkama.

Ažurirana poza 69

Poza 69 je svima dobro poznata, a njena modifikovana verzija se razlikuje samo po tome što obe leže na boku (ne jedan na leđima, drugi na vrhu).

Partneri imaju glave jedan drugom u međunožju i daju jedno drugom oralni seks. Ova lokacija je takođe veoma mirna. I ne zaboravite da koristite prste za dodatnu stimulaciju.

Pod tušem

Seks pod tušem je odličan kada ste nečiji gost. Možete zaključati vrata kupatila, a zvuk vode će kamuflirati zvukove seksa.

- Pokušajte da podignete jednu nogu i stavite je na slavinu, biće udobnije. I ne zaboravite da ponesete lubrikant sa sobom jer voda ispire one prirodne - kaže seksolog Džes O'Rajli.

Sa licem u jastuku

Ovo je mirnija verzija stila psa. Žena leži na stomaku, a partner prodire s leđa. Pritisak njegovog tela će pritisnuti klitoris uz dušek, pa će to biti dodatna stimulacija. Ako želite da vrištite od zadovoljstva, zgrabite jastuk i zaronite lice u njega.

Poza jahanja

Muškarac leži na leđima, recimo, na tepihu, a žena stoji preko njega raširenih nogu, zatim se spušta u čučanj i tako dolazi do prodora.
Ova poza je dobra jer klečanje na tepihu može biti veoma neprijatno za kolena, a osim toga, žena ima veliku kontrolu nad celom situacijom.

Sklupčana poza

Ova poza je slična tzv kašike. Oba partnera leže na boku okrenuti prema istoj strani i imaju savijene noge u kolenima. On je iza nje i oni su blizu jedno drugom.

Ekspert za seks Rejčel Rajt savetuje ženama da podignu jednu nogu, a kada je penis unutra, mogu da je spuste.

Freepik
 

Poza konja ljuljanja

U ovoj pozi muškarac sedne, prekrsti noge (kao da vežba jogu), nasloni ruke na pod iza sebe, a žena sedi na njega raširenih nogu i grli ga njima. Ona ima svu kontrolu.

Ova poza je veoma intenzivna i intimna u isto vreme. Osim toga, može da bude veoma tiho, što je odlično ako, recimo, svekrva spava sa druge strane zida.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike