Za koji problem odraslih vas niko nije pripremio? Tiktokerka otkrila da ceo život pogrešno čisti toster, pa sve ostavila u šoku! (VIDEO)

28.02.2023

09:33

0

Autor: Z.A.S.

Da li ste vi znali za ovu skrivenu "fioku"?

Za koji problem odraslih vas niko nije pripremio? Tiktokerka otkrila da ceo život pogrešno čisti toster, pa sve ostavila u šoku! (VIDEO)
Toster - Copyright Freepik

Svi znamo da je TikTok prepun raznoraznih trikova i da su nam mnogi od njih olakšali funkcionisanje, pogotovo u kuhinji.

Za mnoge od njih nismo ni znali, pa ne čudi kada naiđemo na neki video koji nas prvo šokira, a zatim i oduševi. Ukoliko ste mislili da se to samo vama dešava - pogrešili ste.

Jedna devojka je snimila video u kojem je pokazala da nije znala za skrivenu "fioku" na tosteru, a očigledno nije jedina.

Video počinje tako što mladić postavlja pitanje za koji problem odraslih vas niko nije pripremio? Tiktokerka se samo nadovezala i odgovorila da je za nju to fioka na tosteru za koju joj niko nije rekao da postoji i da treba redovno da se čisti.

- Niko mi nije rekao da moram da ispraznim ovu fioku u tosteru! Ako to ne uradim, on će se zapaliti - kaže ova devojka u svom videu.

Video je ubrzo postao viralan, a mnogo ljudi je shvatilo da godinama potpuno pogrešno čisti toster i da takođe nisu znali za ovu fioku.

"Ovo stvarno postoji? Je li mi zato toster izgoreo? Bio je stvarno dobar, ali morala sam da ga bacim - otkrila je jedna korisnica, dok je druga samo napisala: "Ovo je istina? Moram odmah da ispraznim svoju fioku."

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike