Dokazi o Antićevim malverzacijama: I kupovina "dijamanata" izašla na videlo (FOTO)

28.02.2024

12:54

0

Novac iz sindikalne kase jedan od članova vojnog sindikata besomučno je trošio na tzv. dijamante za video-igre preko interneta

Dokazi o Antićevim malverzacijama: I kupovina "dijamanata" izašla na videlo (FOTO)
Novica Antić - Copyright Milos Tesic/ATAImages

Sudeći po reakcijama samozvanog predsednika Novice Antića i članova njegove kriminalne grupe da se radi o populističkim tekstovima s ciljem da se sindikat kompromituje kod članstva, potpuno je jasno da su znali o čemu se radi.

To je, inače, bio njihov manir, da plasiraju laži i dezinformacije s ciljem lične promocije i prikrivanja kriminalnog delovanja. 

Međutim, nakon hapšenja kriminalne grupe koja je delovala pod okriljem vojnog sindikata, u mogućnosti smo i da objavimo potvrdu naših saznanja - piše Alo

Naime, u dužem periodu sa namenske kartice vojnog sindikata vršene su uplate preko Google play usluge na račun firme "Playtika Ltd" koja se bavi online igricama. 

Alo
 

Širi detalji o navedenoj firmi dostupni su svakom korisniku interneta, to nismo u mogućnosti da objavimo bez njihove dozvole zbog zaštite autorskih prava.

Svakom je jasna narodna izreka "da ne pada sneg da pokrije breg" i da je trenutna hajka na nadležne državne institucije orkestrirana od strane Antića i dežurnih kritičara.

Pre nekoliko dana je pisano o zloupotrebama i bahatom trošenju novčanih sredstava iz kase Vojnog sindikata od strane samozvanog predsednika Novice Antića, ali i pojedinih njemu bliskih lica.

Nezadovoljni članovi i vođe sindikalnih grupa otkrili su da se sindikalni novac, kojim se, prema Statutu, finansira sindikat, a koji se najviše prikuplja od članarina i služi isključivo za aktivnosti sindikata, pravnu i solidarnu pomoć svojih članova, već duže vreme besomučno troši na tzv. dijamante za video-igre preko interneta.

Naime, samo užem krugu Antićevih saradnika je omogućeno da sindikalnim novcem, putem platnih kartica, u video-igricama kupuju tzv. dijamante zarad osvajanja nagrada i postizanja boljih rezultata u tim igricama. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike