Nisu baš svi bili na nivou zadatka: Da li su ovo najgora modna izdanja sa 93. dodele Oskara?

26.04.2021

17:20 >> 19:00

0

Modni sud kao strašni sud

Nisu baš svi bili na nivou zadatka: Da li su ovo najgora modna izdanja sa 93. dodele Oskara?
Copyright Profimedia

Dok se utisci još sležu, ceo svet bruji o sinoćnjoj 93. po redu dodeli Oskara. Komentarišu se laureati, ali i izgled zvezda koje su prodefilovale crvenim tepihom.

Nakon svake dodele modni kritičari tradicionalno slažu popise najbolje i najgore odevenih žena.

Iako se slavne lepotice mahom nisu oblačile same, već su ponele kreacije renomiranih modnih kuća, prostora za kritiku uvek ima.

A zanimljivo je pomenuti i to da je ove godine došlo i do preklapanja jer se pojedine kombinacije mogu naći u obe kategorije. Među njima je glumica i pevačica Andra Dej. Prema nekim kritičarima ona je ponela najseksepilniju kreaciju na ovogodišnjoj dodeli, dok drugi smatraju kako zlatna kreacija Vire Vang jednostavno nije bila primerena za “Oskara”.

Profimedia

Glumica Laura Dern stigla je na dodelu u kreaciji modne kuće “Oskar de la Renta”. Crno-bela haljina s voluminoznim pernatim donjim delom za neke je bila savršen odabir, a za druge opet totalni promašaj.

Profimedia

Isto važi i za muzičarku H.E.R. koja u neobičnoj plavoj kreaciji modnog brenda Dundas nije oduševila kritičare.

Profimedia

Dok je Oskar otišao u njene ruke u kategoriji najboljeg originalnog scenarija za hvaljeni rediteljski prvenac “Promising Young Woman,” glumica, scenarista i reditelj Emerald Fenel nije pobrala sve pohvale za svoj stajling.

Ona je obukla cvetnu zelenu haljinu s ružičastim detaljima modne kuće “Gucci”. Kreacija ukrašena volanima nekima je bila preležerna za ovakvu priliku, ali ima i onih koji su je pohvalili. S obzirom na to da je Emerald trudna, odabrala je model haljine u kojem će se osećati najudobnije. S druge strane, kritičari smatraju kako ni trudnoća nije prepreka za vrhunsku eleganciju u jednoj od najvažnijih modnih noći u godini.

Profimedia

Ni filmska diva Glen Klouz nije zadovoljila istančan ukus modnih sladokusaca. Ona se pojavila u “Armanijevoj” kreaciji.

Profimedia

Ni Kori Rae nije bolje prošla kod kritičara koji nisu imali reči hvale za njeno neobično odelo.

Profimedia

Iako je specijalno za Selest Vait modnu kombinaciju dizajnirao brend “Guči,” a u rukama je ponela njihovu torbicu u obliku srca optočenu kristalima, kritičari nisu imali mnogo obzira, pa su ovu umetnicu nominovanu za najbolju originalnu pesmu, svrstali u red najgore obučenih.

Profimedia

Erika Rivinoja imala je problema s haljinom na crvenom tepihu, ali i sa ocenama strogih modnih kritičara kojima se njeno izdanje nije dopalo.

Profimedia

Iako u atraktivnoj boji, model haljine koji je ponela Ešli Foks nije oduševio modne znalce.

Profimedia

pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike