Izbegla crveni tepih, a objasnila šta je elegancija: Adel zablistala na dodeli "Gremija" i pokazala da nikad bolje nije izgledala

06.02.2023

09:44

0

Autor: K. O.

Slavna pevačica odnela nagradu kući, ali i upoznala svog heroja uživo

Izbegla crveni tepih, a objasnila šta je elegancija: Adel zablistala na dodeli "Gremija" i pokazala da nikad bolje nije izgledala
Copyright Profimedia

Od početka karijere slavnu pevačicu Adel smo viđali u elegantnim izdanjima. A da je i dalje verna sofisticiranom izgledu svedoči njeno izdanje sa sinoćnje dodele nagrada "Gremi" koje je po 65. put održano u Los Anđelesu. 

Lepa pevačica pojavila se u monohromatskoj kombinaciji, obukavši raskošnu plišanu haljinu boje rubina, kao i plišane cipele u istoj boji. Kao i njena odevna kombinacija i frizura je bila jednostavna, a efektna - pevačica je imala talase.

Ono što je ovoj kombinaciji dalo posebno raskošan i efektan izgled su volani koji su išli oko rukava i dekoltea, a bordo haljina sjajno joj je istakla njen struk, pa nisu izostali komentari da pevačica nikad bolje nije izgledala.

Modnu priču je zaokružila minđušama, stavila je dva prstena i narukvicu. Nežnim nijansama šminke naglasila je oči, a usne su joj bile u boji mesa. Modni stručnjaci istakli su da je Adel iznela stil "dive iz zlatnih vremena".

Profimedia
 

Adel je preskočila crveni tepih, a potom je uočena u sali dok je govor držao domaćin i voditelj večeri komičar Trevor Noa. Za svoju numeru "Easy on Me" Adel je uzela 16. "Gremi" nagradu u kategoriji najbolji pop solo performans.

- Napisala sam ovaj prvi stih pod tušem kada sam odlučila da promenim život svog sina. On je bio samo skroman, ljubazan i pun ljubavi prema meni sve vreme - rekla je ona publici prilikom preuzimanja nagrade.

A iznenađenje koje su joj priredili domaćini, nije očekivala. Kako se nedavno požalila da nikada nije upoznala Dvejna Džonsona, organizatori su rešili da to promene. Na početku ceremonije, komičar je obavestio publiku da se njih dvoje nikada nisu sreli, a glumac iz blokbastera se prikrao iza Adel pre nego što ju je snažno zagrlio.

Profimedia
 

Adel je bila vidno šokirana i dodirnula je dečka Riča Pola da ga upozori na Dvejnovo prisustvo pre nego što je prasnula u smeh.

Inače, ceo svet je ispratio i njenu neverovatnu transformaciju, pošto je pevačica smršala čak 50 kilograma. Adel nikada nije krila na koji način je to izvela i kako je izgledao njen jelovnik.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike