Dženifer Lorens o scenama seksa u svemiru: Trebalo je da poslušam Adel

13.11.2022

18:01

0

Film „Putnici“ iz 2016. godine je bio debakl koji joj je narušio ugled karakterne glumice

Dženifer Lorens o scenama seksa u svemiru: Trebalo je da poslušam Adel
Dženifer Lorens - Copyright Profimedia

Kada su u pitanju uloge na velikom ekranu, Dženifer Lorens priznala je da bi volela da je poslušala savet svoje prijateljice Adel. U intervjuu za New York Times, dobitnica Oskara i jedna od najtraženijih glumica na svetu, osvrnula se na period kada su filmovi koje je snimala bili sve manje prihvatani, na užas njenih vernih fanova.

- Razmišljala sam: „O ne, vi ste ovde zato što sam ja ovde, a ja sam ovde zato što ste vi ovde. Čekaj, ko je odlučio da je ovo dobar film?'', priseća se glumica. Na pitanje da li je jedan konkretan film bio prekretnica, ona je ukazala na naučno-fantastičnu avanturu “Putnici” iz 2016. godine, u kojoj ona i Kris Prat igraju dvoje ljudi koji se bude iz indukovane hibernacije na međuzvezdanom letu.

Profimedia
 

- Adel mi je rekla da to ne radim - priznala je Dženifer i dodala:

- Ona je rekla: „Osećam da su svemirski filmovi novi filmovi o vampirima“. Trebalo je da je poslušam i da odbijem ulogu.

Da li je moguć seks u svemiru?

“Putnici” su izazvali veliko razočaranje kod publike i kritike, a njoj je narušen ugled karakterne glumice. Naime, i gledaoci i kritičari su zapamtili samo scene seksa u svemiru. Nemoguće, kako se ispostavilo. Dakle, njih dvoje su u hipersnu, ali su se neočekivano odmrznuli 90 godina pre dolaska na planetu na koju se se uputili. I kako su imali vremena napretek, a kabina je bila prilično skučena, zbližili su se i došlo je do intimnosti. Širom sveta javljali su se naučnici da tumače da li je tako nešto uopšte moguće.

Profimedia
 

- Za seks tamo trebalo bi mnogo sigurnosnih pojaseva. Uz to, naučili biste Njutnove zakone iz prve ruke. Pre svega zakon akcije i reakcije, da kada udarite u drugo telo, dolazi do odbijanja - izjavio je Nil Tajson, američki astrofizičar, a fizičar Džon Milis je dodao:

- Seks u svemiru bio bi posebno težak muškarcima, jer je poznato da muški kosmonauti imaju manju količinu testosterona kad su u svemiru - obrazložio je.

Glumica prekinula intervju

Debata je otišla toliko daleko da se čak postavilo pitanje da li je već bilo seksa u svemiru među kosmonautima koji su dosad boravili u svemirskim letelicama. Morala je da reaguje i NASA, koja je izdala saopštenje da ne postoje podaci o seksualnim aktivnostima na kosmičkim letovima. Bar ne u njenom aranžmanu.

Profimedia
 

Konačno, Dženifer Lorens i njen svemirski partner bili su gosti u jednoj radio-emisiji u Australiji. Voditeljka ih je upitala koje je najuzbudljivije mesto na kome su imali seks u stvarnom životu. Prat je lakonski odgovorio “avion”, dok se glumica naljutila i prekinula intervju. Prethodno je rekla da “voli da bude sigurna”.

Sada, holivudska zvezda priznaje:

- Razočarana sam u sebe što to nisam primetila. Mislila sam da je scenario prelep, to je bila komplikovana ljubavna priča, ali i ističe:

- To definitivno nije bio neuspeh. Nikako se ne stidim. Samo je bilo stvari za koje sam poželela da sam dublje proučila pre nego što sam skočila.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike