Održana dodela "Gremi" nagrada: Bijonse ušla u istoriju, jedva zadržala suze dok je držala govor!

06.02.2023

09:44

0

Pevačica se zahvalila najpre svom ujaku, koji joj je pomagao pre nego što je postala poznata

Održana dodela "Gremi" nagrada: Bijonse ušla u istoriju, jedva zadržala suze dok je držala govor!
Bijonse - Copyright Profimedia

U Los Anđelesu je protekle večeri održana dodela "Gremi" nagrada, a najveća pažnja bila je usmerena na Bijonse, koja je ušla u istoriju ove ceremonije.

Pevačica je, naime, zvanično postala najnagrađivaniji umetnik na "Gremiju", pošto je sinoć dobila četiri nagrade, pa ih sada ukupno ima 32. 

Ovim je pretekla mađarsko-britanskog dirigenta Džordža Šoltija, koji je više od 20 godina držao rekord sa osvojenih 31 Gremijem.

- Trudim se da ne budem previše emotivna. Trudim se da uživam u ovoj noći. Želim da se zahvalim Bogu što me štiti. Hvala ti, Bože. Želim da se zahvalim mom ujaku Džoniju, koji je duhom prisutan - započela je Bijonse svoj govor jedva zadržavajući suze:

Profimedia
Bijonse

- Želim da se zahvalim mojim roditeljima zato što me vole i guraju napred. Mom prelepom mužu i mojim troje prelepe dece koje nas gledaju od kuće. Želim da se zahvalim i LGBTQ zajednici za vašu ljubav. Bog vas blagoslovio. Hvala Gremiju. Hvala vam.

Bijonse možda jeste oborila rekord, ali nije dobila nagradu za koju su svi navijali - album godine, što je četvrti put da ju je izgubila do sada.

Pevačica je izgubila od Harija Stajlsa nagradu za "album godine", a on je svojom pojavom, kao i uvek do sada, privukao pažnju.

Lizo je osvojila nagradu za ploču godine, dok je Adel dobila nagradu za pop solo nastup za pesmu "Easy on me" sa njenog poslednjeg albuma.

Neki od dobitnika su i Boni Rajt za pesmu godine, Kendrik Lamar za rep album godine, Sem Smit i Kim Petras za pop duo, Samara Džoi za novog umetnika, Vili Nelson za kantri album, a celu listu možete pročitati OVDE.

Inače, zanimljivo je da se prvi put jedna srpska pevačica pojavila na ovoj dodeli nagrada, a svojim izgledom je privukla veliku pažnju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike