Adel nije mogla da zaustavi suze: Čovek iz publike joj pokazao fotografiju njegove pokojne žene, ona se raspala na bini! (VIDEO)

02.02.2023

21:58

0

Pevačica se strašno potresla i veoma ju je pogodilo to

Adel nije mogla da zaustavi suze: Čovek iz publike joj pokazao fotografiju njegove pokojne žene, ona se raspala na bini! (VIDEO)
Adel - Copyright Profimedia

Britanska pevačica Adel trenutno je stanovnik Las Vegasa, gde redovno ima koncerte, kao što su to radile mnoge druge zvezde pre nje.

Ona je, na poslednjem održanom, pokazala koliko je priče njenih fanova rasplaču. Naime, nepoznati gospodin iz publike je podigao telefon i pokazao na ekranu svoju suprugu, koja nije bila tu sa njim.

Adel je ubrzo shvatila da ona nije među živima, što ju je rasplakalo.

@adeleaccess A very special moment from Adele’s concert this past Friday ♥️ #adele #weekendswithadele #adelevegas #adelelive #someonelikeyou #whenwewereyoung ♬ Someone Like You - Adele

- U publici je čovek, vidite li ga kako drži mobilni telefon u vazduhu? Mislim da je to njegova žena na ekranu i mislim da nije ovde, stvarno me je pogodilo. Nisam shvatio šta si pokazivao sve dok nisam izašla na scenu i zaista mi je tako žao zbog tvog gubitka - rekla je Adel, dok je grcala u suzama.

Ona mu je potom posvetila pesmu "Someone like you", jedan od svojih najvećih hitova.

Profimedia
Adel

Inače, ovo nije prvi put da se pevačica rasplače u Las Vegasu, mada je drugi put od sreće.

Naime, jedna devojka je proslavila razvod upravo na koncertu pevačice, a dok je Adel pevala, ona je držala papir na kom je pisalo "Pomogla si mi da prebrodim razvod".

- Sviđa mi se! - viknula je Adel nakon čega se rasplakala na sceni i rekla:

- Toliko me je dirnulo to što sam dovela svoje devojke. Držite se svojih prijatelja jer su bolji od bilo kog muškarca ili žene. Vaši prijatelji su sa vama do kraja života - poručila je tada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike