Dvejn Džonson je ovogodišnji dobitnik nagrade „People's Choice Awards“: Novo priznanje za filmskog diva

27.11.2021

07:01

0

Autor: Dejan Ćirić

Glumcu koji je 15 puta nominovan za PCA biće odato priznanje specijalnom nagradom na ceremoniji dodele u utorak, 7. decembra koja se prenosi uživo na kanalu E!

Dvejn Džonson je ovogodišnji dobitnik nagrade „People's Choice Awards“: Novo priznanje za filmskog diva
Copyright Dvejn Džonson/Profimedia

Kanal E! je najavio da je Dvejn „The Rock“ Džonson, jedna od najvećih zvezda u industriji zabave, filantrop, preduzetnik i nekadašnja WWE zvezda dobitnik nagrade „The People’s Champion“ ovogodišnjeg People’s Choice Awards.

Glumacu koji je 15 puta bio nominovan, a dvostruki je dobitnik People’s Choice Awards, biće dodeljeno priznanje za doprinos industriji zabave, preduzetništvo i nepokolebljivu podršku ugroženoj deci i porodicama koju pruža kroz mnoga filantropska partnerstva.

People’s Choice Awards 2021. će imati prenos na kanalu E! u utorak, 7. decembra u 3 sata, direktno iz Barker Hangar u Santa Moniki, Kalifornija.

Dvejn Džonson Promo/Brian Bowen Smith
 

- Dvejn je jedan od najomiljenijih glumaca našeg doba koji je tokom svoje karijere nizao vrtoglave uspehe - rekla je Jen Neal, izvršna potpredsednica za Entertainment Live Events, Specials & E! News, NBCUniversal Entertainment Television and Streaming.

- U vremenu velike nesigurnosti, Džonson je pokazao neverovatnu sposobnost da ljudima digne duh i stavi osmeh na lice uprkos okolnostima. Njegovi filantropski napori i prisustvo na društvenim mrežema su ga učinili liderom i predstavlja inspiraciju mnogima, zbog čega je on najbolji izbor za ovogudišnju „The People’s Champion“ nagradu.“

Promo
 

Džonson je trendseter u globalnoj industriji zabave i preduzetništva koji kontinuirano niže uspehe u svim poslovima kojim se bavi. Suosnivač je i direktor kompanije Seven Bucks, globalnog preduzeća na više platformi koje posluje u svetu zabave čiji je cilj da na prvo mesto stavi svoje korisnike i ponudi im autentičnost i strast. Dvejn i Seven Bucks Productions su nedavno sklopili partnerstvo sa Netflix-om kako bi snimili međunarodni akcioni triler „Red Notice“ koji se prikazuje u odabranim bioskopima i na Netflix-u i koji je oborio rekorde prvog premijernog dana i vikenda.

Pored toga, sarađivali su sa Disney-em na najvećem filmu ovog leta „Jungle Cruise“ čime su omiljeni zabavni park preneli na veliko platno. Džonson je nedavno završio produkciju New Line/ DC akcione franšize Black Adam, i trenutno se bavi produkcijom željno iščekivane druge sezone hit serije NBC-a Young Rock.

Promo/MCF
 

Džonson je glumio i producirao brojne globalno uspešne filmove, uključujući Sony-ev Jumanji; Welcome to The Jungle i Jumanji: The Next Level koji su za Seven Bucks Production zaradili preko 1,7 miliona dolara širom sveta, kao i Universal-ov Hobbs & Show, postavivši rekord kao jedini naslov u 2019. godini koji je četiri sedmice bio u vrhu zarade od preko 700 miliona dolara širom sveta. Ostali filmovi uključuju Skyscraper studija Legendars, Rampage i Central Intelligence studija New Line Cinema i jedan od Disney-evih najuspešnijih animiranih mjuzikla - Moana.

Pored uspeha u svetu filma i televizije, glumac je veoma uspešan i u svetu biznisa. Sa prihodima od filmova u iznosu od preko 10 milijardi dolara, Džonson predstavlja filmskog diva koji se iza sebe ima lepezu različitih uloga.

Profimedia
 

Kao veliki filantrop, glumac je aktivan i kao National Celebrity Wish Ambassador za Make-A-Wish Foundation i već dvadeset godina ispunjava želje bolesne dece širom nacije. Aktivno je uključen u rad Starlight Children’s Foundation koja se brine o osnovnim potrebama za 60 miliona kritično, hronično i smrtno bolesne dece širom sveta. U svojim filantropskim naporima, posvećeno radi na tome da lično ostvari dečje želje i ispuni potrebe dece i porodica širom sveta, a koje su van mreže organizacija.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike