Modni izveštaj sa MAC-a 2: Mlada estrada u belom na crnom tepihu pokazala raskoš, glamur i sjaj

27.01.2023

11:40

0

Autor: Z. A.

Bela modna priča

Modni izveštaj sa MAC-a 2: Mlada estrada u belom na crnom tepihu pokazala raskoš, glamur i sjaj
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Druge večeri MAC Music Awards Ceremony u Štark areni bilo je mnogo ljudi u belom – jer to je bio zvanični dres-kod najvećeg okupljanja zvezda regionalne muzičke scene.

Domaće i regionalne zvezde blistale su u belim glamuroznim kreacijama i pokazale da i te kako prate modne trendove i kada je reč o detaljima.

Takođe, neke muške zvezde pomerile su granice kada je reč o smelim kombinacijama – i dečaci ovoga puta zaslužuju posebnu modnu priču.

ATA Images
Sanja Vučić

Budući da je dres-kod druge večeri bio „all white“, toalete su na crnom tepihu izgledale fenomenalno, neke domaće zvezde su se baš potrudile da im stajling odiše belim glamurom, a neke zvezde su u džaku za krompir pokazale da i improvizacija može da deluje skupo.

Naravno, bilo je tu i kreacija nalik na stolnjake, šustikle i babina miljea...

Prve večeri MAC-a sve je oduševila trudnica Sajsi MC u crnom, a druge večeri plenila je trudnica u belom - DJ Lea Davogić, koja je ponela neverovatnu belu haljinu s kapuljačom, ali i prorezom na trudničkom stomaku. Lea je u ovoj senzualnoj kreaciji blistala.

ATA Images
Lea Davogić

A kako se nosi belo pokazele su i pevačica Džejla Ramović u elegantnoj haljini koja prati liniju tela s glamuroznim ogrtačem, izgledala je poput prave holivudske dive sa svedenom punđom i aksesoarom sa srebrnim kristalima.

ATA Images
Džejla Ramović

Pevačica Teodora Džehverovć skrenula je pažnju dugačkom mantil-haljinom, ispod koje joj se nazirao mini-šorts. Jednostavnu kombinaciju pevačica je začinila malim šeširom i belom mrežom koja joj je prekrivala lice.

ATA Images
Teodora Džehverović

Modna blogerka Zorana Jovanović pojavila se u ogromnom belom odelu koje po sebi ima biserne detalje, a koje je upotpunila pismo torbicom od kristala u obliku dolara, a sve je začinila crnim naočarama.

Pevačica Milica Pavlović privukla je pažnju efektnom haljinom sa zlatnim detaljima i providnim delom sa strane, koji je otkrivao njen donji veš, ali i neobičnim nakitom. Pevačica je nosila svetlucavi lanac po sredini lica koji se spajao sa minđušom u nosu.

ATA Images
Milica Pavlović

Pevačica Nikolija Jovanović crnim tepihom prošetala se u ekscentričnoj kožnoj haljini koja prati liniju tela sa predimenzioniranim puf-rukavima. Odeća u kojoj je natupila bila je ekstravagantna i imala kapuljaču, koja je ove sezone jako moderna.

ATA Images
Milica Pavlović

Evo kako su izgledale kreacije i kombinacije naših zvezda nove muzike:

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike