I plemkinje vole kardigan od kašmira: Kraljica Ranija pokazala orijentalni šik stvoren za ljubiteljke minimalizma

17.01.2023

15:39

0

Autor: Z. A.

Pokazala kako dnevni stajling može da bude udoban, nosiv i istovremeno šik

I plemkinje vole kardigan od kašmira: Kraljica Ranija pokazala orijentalni šik stvoren za ljubiteljke minimalizma
Jordanska kraljica Ranija - Copyright Profimedia

Stil života plemstva vazda je privlačio pažnju javnosti, a posebno je zanimljiv stil odevanja princeza i kraljica jer svako bi voleo da živi u bajci.

Jedna od zanimljivih ikona stila definitivno je jordanska kraljica Ranija, za koju modni znalci kažu da besprekorno bira i kombinuje garderobu.

Ona je nedavno posetila Udruženje žena „House of Roses“ u Akabi i tom prilikom privukla pažnju svojom odevnom kombinacijom. Ovaj put pokazala je da je u ormanu važno imati dobar kardigan koji i te kako može biti vodeći komad dobrog stajlinga

Tokom posete Udruženju kraljica Ranija srela se sa lokalnim preduzetnicama i vlasnica malih preduzeća. Pomenuto udruženje radi kao stalno izložbeno mesto na kojem članice izlažu i prodaju svoju robu lokalnim posetiocima i turistima - proizvodi uključuju tradicionalne rukotvorine, keramiku, prehrambene artikle i druge rukotvorine.

Ni kraljica Ranija ne može da odoli vrućim trendovima, a nosi torbicu koju druge zaljubljenice u modu mogu samo da gledaju.

Tim prilikom kraljica Ranija, nadaleko poznata po svom istančanom modnom stilu, uspela je servirati udoban, nosiv, a pritom chic dnevni stajling.

Kasične crne cigaret-pantalone uparila je običnom, baznom belom majicom, a stajling zaokružila toplim kardiganom midi dužine. Tamnoplavi komad ukrašen printom na rukavima i sa strane nosi potpis brenda „Le Kasha 1918“, poznatog po izradi komada od najfinijeg kašmira.

Nenametljiv, naoko jednostavan, ali opet vrlo stilski doteran stajling upotpunila je gležnjačama podebljanog đona modne kuće „The Row“, koja je trenutno jedna od vodećih među ljubiteljkama modnog minimalizma i prikrivenog luksuza. Poseban detalj činile su sjajne naušnice u obliku trougla s potpisom Nikosa Koulisa.

Profimedia
Jordanska kraljica Ranija
Profimedia
Jordanska kraljica Ranija

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike