U neobičnoj haljini Margo Robi ukrala pažnju na premijeri „Vavilona“, a pojavila se u društvu svoje majke i sad je jasno otkud sva ta lepota

17.12.2022

15:11

0

Autor: Z. A.

Ona je zvanično najplaćenija glumica današnjice, a mnogi je smatraju i najlepšom holivudskom zvezdom

U neobičnoj haljini Margo Robi ukrala pažnju na premijeri „Vavilona“, a pojavila se u društvu svoje majke i sad je jasno otkud sva ta lepota
Copyright Tanjug/AP Photo/Chris Pizzello

Jedna od najlepših holivudskih glumica Margo Robi ovih dana zauzeta je premijerama jednog od svojih aktuelnih glumačkih projekata, filma „Vavilon“ (Babylon) od kog već sad publika ima velika očekivanja.


Na svečanoj premijeri u Los Anđelesu Margo se na crvenom tepihu pojavila u društvu majke, a obukla je zanimljivu kreaciju koja spaja kapuljaču s elegancijom.

Tema filma u kojem ćemo gledati najbolje plaćenu glumicu 2022. jeste Holivud i život filmskih radnika u trenucima prelaska s nemog na zvučni film, a igraju i Bred Pit, Olivija Vajld, Dijego Kalva i drugi.

AP Photo/Chris Pizzello/Profimedia
Bred Pit i Margo Robi
AP Photo/Chris Pizzello
Bred Pit i Margo Robi

Na brojnim premijerama i druženjima povodom novog filma Robi je pokazala različite svečane autfite, a na premijeri u Los Anđelesu odluka je pala na zanimljivu kreaciju iz prolećne kolekcije za 2023. godinu brenda ALAÏA, dizajnera iz Tunisa.

Profimedia
Margo Robi

Kreacija donosi dašak Orijenta serviran na moderan način.

Reč je o crnoj kratkoj haljini koja se preklapa u predelu grudi i ostavlja deo stomaka golim. Preklop ide i oko vrata kreirajući kapuljaču i spuštajući se u šlep koji se završava crnim krznom.

Osim zanimljive haljine, Robbie se poigrala i manikirom. Reč je o varijaciji franča, nail art koji je crnim trouglićem obojio samo ugao nokta.

Robi je prisustvovala premijeri filma „Babylon“ sa svojom mamom Sari Kesler. Majka i ćerka ponosno su pozirale na crvenom tepihu s blistavim osmehom i modernim crnim haljinama.

Profimedia
Sari Kesler i Margo Robi

Sari Kesler, koja je takođe glumica, za svečanu priliku odabrala je dugačku crnu haljinu dubokog V-izreza, stegnutu u području stomaka. Krojem jednostavna haljina obogaćena je cvetnim ukrasima na ramenima koja su naglašena naramenicama.

Profimedia
Sari Kesler i Margo Robi

U slučaju da niste znali čija je Margo ćerka i od koga je nasledila sve što vidimo, sad je sve kristalno jasno.

Premijera jeokupila mnogo poznatih glumaca, a dve glumice su svojim toalteama takođe privukle pažnju - Olivija Vajld i El Fening.

Profimedia
Olivija Vajld
Profimedia
El Fening

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike