Glamur i sjaj na crvenom tepihu MAC 2023! Voditelji izdominirali, a ovaj par je ukrao šou (FOTO)

25.01.2023

18:59

1

Velika muzička imena polako pristižu na večerašnju dodelu nagrada

Glamur i sjaj na crvenom tepihu MAC 2023! Voditelji izdominirali, a ovaj par je ukrao šou (FOTO)
Una Senić i Boško Jakovljević - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Večeras se održava prvo spekakularno veče Music Awards Ceremony 2023 u Štar Areni, koji je okupio najveća imena regionalne muzičke scene kojima će biti uručene najprestižnija muzička priznanja.

Dok se atmosfera zahuktava pred sam početak ovog muzičkog spektakla, voditeljski par Una Senić i Boško Jakovljević su prošetali crvenim tepihom i najavili večerašnje goste i njihove glamurozne nastupe. 

Ono što je sigurno jeste da dobra zabava neće izostati, s obzirom na to da su deo ovogodišenjeg MAC-a najveća imena muzičke scene.

24sedam/Mladen Mijatović
Una Senić i Boško Jakovljević

 

Voditelji su se usaglasili te su za večerašnje pojavljivanje na crvenom tepihu obukli crne elegantne odevne kombinacije. Una se odlučila za haljinu, dok je Boško obukao odelo. 

Među prvima na večerašnju dodelu nagrada pojavili su se članovi Lexington benda, ali i reper Đus, koji su ispozirali za okupljene medije.

Odmah za njima su došli i Barbara Bobak, ali i Marko Bulat u pratnji svoje supruge Marije koju je sve vreme držao za ruku.

Goga Sekulić u crnoj elegantnoj kombinaciji sa šljokicama došla je u pratnji Dejana Milićevića. Svu pažnju večeras su ukrale pevačice Emina Jahović, ali i Jelena Rozga, a njihove stajlinge pogledajte u galeriji ispod. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike