Modni izveštaj sa MAC-a: Dunja Jovanić ponela rizičan stajling o kojem bruji Srbija, briljirale Sara Jo, Konstrakta i Emina Jahović

26.01.2023

11:10

0

Autor: Z. A.

Od crnog dres-koda odstupile su Sara Jo, Konstrakta i Emina Jahović

Modni izveštaj sa MAC-a: Dunja Jovanić ponela rizičan stajling o kojem bruji Srbija, briljirale Sara Jo, Konstrakta i  Emina Jahović
Sara Jo, Konstrakta i Emina Jahović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Na prvoj večeri dodele regionalnih nagrada Music Awards Ceremony 2023 (MAC) u Štark areni bilo je burno i crno - budući da je većina prisutnih zvanica, nominovanih i nagrađenih morala da sledi crni dres-kod.

A crnim sijalo je mnogo domaćih i regionalnih zvezda. Konstrakta pored Emine Jahović, valjda su razmenile koju i o šamanu. Sve je iznenadila i trudna Sajsi MC, koja je prvi put pokazala stomak.

Jedna od njih je Dunja Jovanić, domaća modna blogerka, koja se pojavila u smelom autfitu i podigla buru.

ATAImages/ A.A.
Dunja Jovanić

Ona je umesto haljine ili odela odabrala kratak kombinezon, čiji je donji deo minijaturni šorts i s perjem na topu, a rizičan autfit dopunila je upečatljivim detaljima, masivnom čejn ogrlicom i crvenim salonkama, te zalizala kosu.

Tonči Huljić i Jelena Gavrilović, koja je blistala u zmija haljini, vodili su program, a voditelji na tepihu bili su i Una Senić i Boško Jakovljević...

 

ATAImages/ A.A.
Una Senić i Boško Jakovljević

Modnim izborom oduševile su i Barbara Bobak, Sara Jo, Mimi Mercedes, Zoran Zarubica i Luka Račić iz benda "Buč Kesidi", Jelena Rozga  i mnogi drugi.

Sara je pokazala da muško odelo može biti jako seksi, još dok je izlazila iz limuzine sa čašom vina u ruci, a Rozga je bila kao prava diva u haljini sa izrezima.

ATAImages/ A.A.
Sara Jo

Naravno, bilo je i velikih promašaja.
Pogledajte galeriju:

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike