Partizan doveo pojačanje iz tabora večitog rivala

07.05.2021

13:51 >> 13:58

0

Autor: M. R.

Ženski odbojkaški tim jači za Katarinu Vukomanović, Tamaru Dedijer i Aleksandru Gajić

Partizan doveo pojačanje iz tabora večitog rivala
Copyright MN Press

Prva pojačanja su stigla u crno-beli tabor. Odbojkašice Partizana iza sebe imaju sjajnu sezonu, u kojoj su uspele da stignu do polufinala plej-ofa. Naredne takmičarske godine pokušaće da nastave kontinuitet dobrih rezultata, a sigurno žele da odu i korak dalje… Na tom putu će im pomoći i tri nove igračice – Katarina Vukomanović, Tamara Dedijer i Aleksandra Gajić.

Pročitajte još

Katarina Vukomanović igra na poziciji libera, ima 30 godina i visoka je 175 centimetara. Tokom poslednje sezone igrala je za Crvenu zvezdu. Karijeru je počela u Volley star-u, da bi posle nastavila u  Radničkom, Vizuri, Kolubari, TENT i Crvenoj zvezdi, odakle se otisnula u inostranstvo. Bila je dve godine u Rumuniji, pa se vratila u crveno-beli tabor.

Tamara Dedijer (Roganović) je crnogorska odbojkašica, ima 26 godina, igra na poziciji dizača i visoka je 174 centimetra. Igrala je u Srbiji za Srem, TENT, Crnokosu i Novi Sad. Jednu sezonu je provela u Bugarskoj.

Aleksandra Gajić stiže u Partizan iz Železničara, igra na poziciji srednjeg blokera i ima 27 godina. Tokom karijere je još branila boje TENT, Kolubare i Dinama iz Pančeva.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike