Pun Mesec u Vagi: Tri znaka osetiće pozitivnu lunarnu energiju

27.03.2021

12:00 >> 12:37

0

Ovo je period lepote, ravnoteže i kompromisa

Pun Mesec u Vagi: Tri znaka osetiće pozitivnu lunarnu energiju
Copyright Pixabay

U nedelju 28. marta, pored toga što prelazimo na letnje računanje vremena, očekuje nas i pun Mesec koji će uneti lepe promene u živote tri horoskopska znaka.

Pun Mesec je u znaku Vage i donosi lepotu, osnaživanje, ravnotežu, pravljenje kompromisa ali sagledavanje svih lepih strana života i ljudi. Svi znaci će na neki način osetiti dobrobit Meseca u Vagi jer će najzad naći snage da reše neke problematične odnose i da pronađu pravu meru.

Kada je Mesec u Vagi, ljudi koji su rođeni u ovom znaku, osećaju priliv pozitivne energije. Jedini koji bi mogli imati malo lošiji period i koji bi trebalo da budu na oprezu su osobe rođene u znaku Ovna. Ipak, tri znaka će posebno osetiti lunarnu energiju.

Pixabay

Iako pun Mesec zna da izazove negativne emocije, ovog puta će se Blizanci sa njima lakše nositi i biće znatno društveniji i željni razgovora. Osetiće priliv kreativne energije i želeće da slikaju, fotografišu, bave se nekim hobijem ili razvijaju neku novu ideju. Ovo je period kada će biti puni ideja i želeće i moći će da ih realizuju.

Javiće im se i želja za zabavljanjem, želeće da flertuju, upoznaju nove ljude a možda uplove i u vezu. Onima koji su već u vezi, sledi period strasti i zabave.

Pixabay

Raka će pun Mesec podstaći da se aktivira u društvu a lunarnu energiju će iskoristiti za punjenje i fizičkih i mentalnih baterija. Rakovi bi trebalo da se opuste i malo osame kako bi mogli jasno da sagledaju situaciju i iskristališu misli, kao i da sebi priznaju šta žele. Sada bi trebalo da se posvete najviše svom unutrašnjem miru i svojim potrebama, mada je Rakovima to jako teško jer uvek sebe stavljaju na drugo mesto. Ipak, savet je da se prepuste uživanju u prirodi, šetnji, čitanju dobre knjige.

Pixabay

Ribe će „prodrmati“ pozitivne emocije i vibracije. Sve će gledati sa lepše strane i odjednom će se javiti njihova intuicija koja će im tačno reći šta treba da rade i čemu da se posvete. Ribe će u svemu tražiti prefinjenost i lepotu. Ovo je naročito povoljan period za sve one koji se bave umetnošću i onima koji su pred početkom ljubavne veze.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike