Božinovskoj nije samo Šijana odneo metak! Jednog momka su joj ubili na oči: Dugo sam ga posle sanjala

27.12.2020

22:14

0

Potresni detalji iz pevačicinog privatnog života

Božinovskoj nije samo Šijana odneo metak! Jednog momka su joj ubili na oči: Dugo sam ga posle sanjala
Copyright Goca Božinovska Printscreen ,,Sceniranje"

Goca Božinovska, kad god govorila o svom ljubavnom životu, čini to drhtavim glasom, pre svega prisećajući se svoje velike ljubavi Zorana Šijana, s kojim je dobila i dvoje dece. On je ubijen 27. novembra 1999. godine, a ona se kao gošća u emisiji ,,Sceniranje” prisetila strašnog poziva Šavana Šaulića, koji joj je to saopštio, kao i Nove godine za koju je morala da radi, čak i sa tim saznanjem.

– Nikada nisam saznala da je bio žestok momak. Bio je sportista, bokser, nije odavao utisak da je žestok momak. Niti on, niti njegovo društvo, nisu se ponašali tako. U kuću su nam dolazili Čume, Pleća, Vujke, Limun. Nisam se plašila, to su bile ,,male bebe”, fini momci. Dolazi su nam na rođendane. Nikada nisam čula reči Surčinski klan – pričala je Goca.

Pročitajte još:

– Najstrašniji momenat u životu – kada mi je Šaban javio da je Šijan ubijen. Nikada te reči neću zaboraviti. Pevala sam u Beču, trebalo je ujutru da idem na avion za Italiju… Pre nastupa me je zvao Šijan i rekao da su deca dobro, da je Mirko s njim u gradu, a da je Zoranu zet odveo kući. Ovaj cmizdravko nije hteo bez tate. Rekao mi je da kupim nešto njemu, pre nastupa mi je stigao džemper od kašmira od šanera, tačno njegova veličina. Otpevala sam i sela, i zvoni telefon tog momenta… Šaban me je nazvao, vidim da priča nešto zvanično. ,,Ma, idem iz pečenjare, zatvorena ulica u Svetozara Markovića, nešto se desilo. Jesi li ti čula nešto?” Ja kažem da nisam, a on kao da je načuo da je ranjen Šijan. Kroz glavu mi je proletelo da je dete sa njim. Zovem prijatelje, niko mi se ne javlja, niko ne sme da se javi. Osetila sam nemir, deset dana pre toga mi je igralo oko, svaki dan. Zvala sam Šijanovu majku, ona mi kaže: ,,Jadan nam je život, Gordana moja, nema Šijana…” Ne znam kako su oni mene povratili – prisećala se pevačica pred kamerama.

Suprugovo telo nije videla, po savetima da je ipak bolje da joj ostane u lepom sećanju. Džemper koji je bio namenjen njemu, dala je mužu Šijanove tetke. Iako se nije otkrilo ko ga je ubio, prema njenim rečima – pričalo se i pisalo svašta.

– Sve se zna, a ništa se ne zna. Bio je drugi sistem, država je imala nekog udela u tome, neko iz tih krugova. Verovatno, tako se pričalo. Sad i da dođe ispred mene neko, šta bih mu radila. Da ga ubijem i da deca ostanu i bez mene… Bila sam spremna u tom momentu da ubijem, da mi kažu: ,,To je ubica, pucaj”, ja bih ga ubila. Toliko sam ga volela – iskrena do srži bila je ona, pa se osvrnula i na novogodišnji nastup, tokom kog joj se preko svga udvarao i čovek za kog se sumnjalo da je bio umešan u strahotu koja ju je zadesila.

– On je u novembru ubijen, a ja sam pevala za Novu godinu, jer sam uzela novac unapred. Jako teško mi je bilo. Pevala sam u Hamburgu i udvarao mi se neko za koga sam posle četiri godine saznala da je pobegao iz zemlje kada je Šijan ubijen. Pobegao je u Nemačku i došao na moj nastup. Rekao mi je da sam lepa i da će sve to proći – drhtavim glasom rekla je Božinovska.

Inače, kako je u istoj emisiji navela, on nije njena jedina ljubav koju joj je odneo metak. Naime, čovek kog je volela između Radeta Vučkovića, s kojim je dobila ćerku Jelenu, i Zorana Šijana, bio je jedan žestoki momak, koji je stradao na njene oči.

Goca Božinovska Antonio Ahel/ATAImages

– On je poginuo, ubili su ga pored mene u jednom hotelu. Držala sam ga ispod leve ruke, izlazili smo i čovek ustane, puca pored moje ruke. To su traume. On je bio žestok momak, uspeo je samo da mi kaže beži, pao niz stepenice i umro. Ceo hotel je skočio, svi su bili uplašeni. Strašna je to trauma. Ne volim da pričam, to je teška priča… Potisnula sam malo to i zaboravila. On je bio moj momak. Slučajno sam bila na tom mestu, bila sam skoro na njegovom grobu. Stalno sam imala noćne more, dugo sam sanjala. Jednom kao da je došao po mene i rekao mi da nemam petlju da krenem sa njim. Dugo sam to sanjala. Mi smo bili možda nekih godinu dana u vezi. U tom periodu sam bila tužna, posle toga sam bila sama – rekla je Goca.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike