Jovana Jeremić bila na ivici smrti: Muž joj je spasao život!

27.09.2021

12:37

0

Autor: Marija Mitić

Jovana Jeremić bila na ivici smrti: Muž joj je spasao život!
Jovana Jeremić - Copyright ATAImages/ A.A.

Voditeljka Jovana Jeremić otkrila je široj javnosti da je bila na ivici smrti. Tačnije, ona je doživela infarkt, dok je bila na crnogorskom primorju, na odmoru. Na sreću, pored nje je u tom trenutku bio njen suprug koji joj je odmah ukazao pomoć i može se reći da joj je spasao život.

- Doživela sam blaži oblik infrakta, koji, na svu sreću, nije ostavio nikakve posledice. Nije mi bilo ni na kraj pameti da može tako nešto da me zadesi. Sunčala sam se čitajući knjigu i u jednom trenutku mi je postalo pakleno vruće, pa sam bukvalno otrčala do mora i skočila u vodu. Odjednom mi se slošilo, počela sam da se davim. Strašan bol u grudima me je paralisao, ostala sam bez vazduha kaže Jovana, a potom objašnjava kako joj je suprug ukazao prvu pomoć i spasio je daljeg razvoja situacije koja je mogla biti kobna.

ATAImages/ A.A.
 

- Voja je primetio da se nešto dešava sa mnom, izvukao me je iz vode, dao mi veštačko disanje i odmah odvezao u bolnicu. Rekli su mi da je to bio zastoj srca jer sam pregrejana skočila u hladnu vodu. Odradili su mi sve potrebne analize i dobila sam terapiju koju redovno pijem. Eto, sve je dobro zahvaljujući mom mužu. On mi je spasao život, a ja sam mu pokvarila odmor - rekla je Jovana Jeremić za Svet.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike