Luksuzna vikendica Jelene Kostov na Goliji: I posle velike nezgode, ovde pronalazi mir! (FOTO)

15.02.2021

22:22

0

Pred Novu godinu, dok je kuća bila puna majstora, pevačica je ovde pala i povredila kičmu. Srećom, uspela je da se oporavi, a neprijatnost nikako nije utica

Luksuzna vikendica Jelene Kostov na Goliji: I posle velike nezgode, ovde pronalazi mir! (FOTO)
Copyright Jelena Kostov ATAImages/Stefan Tomašević

Pevačica Jelena Kostov pokazala je putm društvene mreže Instagram kako izgleda njena oaza mira na Goliji. Ovde je, inače, dok je kuća još bila puna majstora pred Novu godinu, pala i povredila kičmu. Pošto se oporavila, a zatim i pokazala kako izgleda raskošna vikendica uz opis:

– Moj mir – jasno je da neprijatnost uopšte nije uticala na lepa osećanja koja je vezuju za drugi dom, u kom će s vremena na vreme boraviti s porodicom.

Jelena je nedavno i istakla da kuću tamo grade upravo iz tog razloga.

– Pobegli smo od Beograda, jer vreme želimo da provodimo na planini. Planiramo tokom cele zime da budemo na tajnoj lokaciji, jer situacija sa nastupima je nikakva, prosto ih nema. Pronašla sam tu svoj mir, pre neki dan je počeo da pada sneg. Milina je bila sve to posmatrati sa prozora – rekla je jednom prilikom „Blicu”, pa nastavila: Pored toga počeli smo da pravimo kuću, tako da nije moglo bolje biti. Ceo dan provodimo napolju, tako da nemamo vremena da se bavimo drugim stvarima.

Jelena Kostov Instagram screenshot

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike