Na sahrani Bojane Janković opelo služio episkop Ilarion, koji je nekada igrao u "Otvorenim vratima" (FOTO)

26.04.2024

15:43

0

Održao je govor pred okupljenima

Na sahrani Bojane Janković opelo služio episkop Ilarion, koji je nekada igrao u "Otvorenim vratima" (FOTO)
Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Voditeljka Bojana Janković sahranjena je danas na Novom groblju u Beogradu u prisustvu brojnih prijatelja, kolega i članova porodice.

Opelo je držao episkop novobrdski Ilarion, koji je javnosti poznat po ulozi Milančeta u prvoj sezoni serije "Otvorena vrata". Pre nego što se zamonašio, predstavljao se kao Rastko Lulupović i bavio se glumom sve do 1996. godine.

Youtube Printscreen/Otvorena vrata
Rastko Lulupović

- Da svi nastavimo da podžavamo našom ljubavlju i verom Bojanu na tajnom putu sa Bogom. Naše dobra vera njoj je sada potrebna. Tugu koju osećamo je izraz naše ljubavi. Potrebno nam je da prevažiđemo grehe Božjom milošću. Da svi sretnemo jednog dana u carstvu nebeskom, Bojanu obasjanu radošću i vaskrsenjem - rekao je danas episkom novobrdski Ilarion pred prisutnima koji su voditeljku ispratili na večni počinak.

Podsetimo, voditeljka nekadašnjeg "City club-a", pronađena je mrtva u 46. godini u svom stanu u centru Beograda, nakon čega je telo odneto na obdukciju.

Od nje su se danas oprostili najbliži, među kojima je bio i njen bivši suprug, muzičarOgnjen Janković, glumci Andrija Milošević, Viktor Savić, Aleksandra Tomić, Milena Radulović, pevačica Katarina Sotirović, kao i brojne kolege voditelji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike