"Moja mama je farbala bukvalno 10 jaja!" Zorica o detinjstvu i jubileju sa Kemišem: Sledeće godine proslavljamo 40 godina braka!

05.05.2024

15:40

0

Ponosna je na svog zeta koji joj je pevao

"Moja mama je farbala bukvalno 10 jaja!" Zorica o detinjstvu i jubileju sa Kemišem: Sledeće godine proslavljamo 40 godina braka!
Copyright Printscreen/RTV Pink

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš govorili su o Vaskrsu, i svojoj ljubavi koja traje decenijama.

- Mi ovu našu bajku gradimo 39 godina, a sledeće godine proslavljamo 40 godina braka. Samo smo gradili i radili, a malo smo uživali u tome. Shvatili smo da nismo stigli zaista da uživamo - rekla je pevačica.

Njen suprug, harmonikaš se prisetio svog detnjstva.

Printscreen/RTV Pink
Zorica Brunclik

 

- Ja sam do 11. godine živeo u selu i bila je slična situacija. Roditelji su me onda odveli u Frankfurt i tako je počelo nešto lepše - rekao je Kemiš, a Zorica ceni koru hleba koju je zaradila jer je imala teško detinjstvo.

- Moje detinjstvo prođe. Ja zaista potičem iz jedne siromašne porodice. Moja mama je farbala bukvalno deset jaja, uznemirim se kad se setim tih situacija. Nas četvoro i njih dvoje, jedno jaje je čuvarkuća. Svi su znali kako stojimo i verovatno bi nam dali korpu jaja. Mama nije davala da izlazimo iz kuće, da se ne bi znalo da nemamo - podsetila se pevačica.

Printscreen/RTV Pink
Zorica Brunclik i Kemiš

 

- Farbala je lukovinom jaja, nije bilo para za farbu. Nije bilo novca dovoljno, naravno, ali bilo je previše ponosa - kroz setu je ispričala Brunclikova.

Dok su oni razgovarali za "Premijeru vikend specijal", kucali su se jajima, i Aranđelović je pobedio.

Printscreen/RTV Pink
Miloš Vujanović

 

Za to vreme, pevao je njihov zet Miloš Vujanović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike