Kemiš ima ćerku iz prvog braka: Živi u Nemačkoj i veoma je uspešna, a harmonikašu je podarila unuku!

12.03.2024

10:10

0

Sa njom se lepo slaže

Kemiš ima ćerku iz prvog braka: Živi u Nemačkoj i veoma je uspešna, a harmonikašu je podarila unuku!
Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Miroljub Aranđelović Kemiš i Zorica Brunclik godinama su u skladnom braku, u kom su dobili ćerku Zlatu. Međutim, oboje su u prethodnim brakovima i vezama dobijali decu, koja nisu toliko eksponirana u javnosti.

Dok Zorica iz nekoliko veza ima, pored Zlate, još dve ćerke i sina, Kemiš ima samo jednu ćerku - Jelenu.

ATAImages/ A.A.
Zorica i Kemiš

Kemiš je sa prvom suprugom Dragicom bio u braku nešto više od godinu dana, a upoznali su se još 1979. godine u Frankfurtu. Dragica i Miroljub su se razveli kada se muzičar vratio u domovinu na odsluženje vojnog roka, te je ćerka Jelena ostala sa majkom u Nemačkoj, gde živi i danas.

Ona je danas veoma uspešna na poslovnom, ali i porodičnom planu. Naime, Jelena se udala i pre nekoliko godina dobila ćerku Luanu.

- Jelena je plod jedne ljubavi. Živi u Nemačkoj i radi u poznatoj avio-kompaniji. Zorica i ja smo i sa njom, i sa njenom majkom, u fenomenalnim odnosima. Verujte da u našoj familiji nema ničeg šokantnog. Ćerka mi je podarila unuku Luanu. Sa zetom dolazi u Srbiju i svi uživamo u porodičnim okupljanjima - rekao je proslavljeni harmonikaš svojevremeno, a Zorica je na to dodala:

- Jelena je oduvek dobrodošla u našem domu. Mi decu ne razdvajamo. Svi se lepo slažemo, volimo i poštujemo. S obzirom da ona živi u Nemačkoj, nažalost, ne možemo stalno da se posećujemo, ali vodimo računa o važnim datumima i rođendanima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike