"On je mene i supruga venčao i krstio nam decu!" Lepa Sofrina kuma o prijateljstvu sa harmonikašem

18.05.2024

19:39

0

Kaje se što nije bila dovoljno nametljiva u početku karijere

"On je mene i supruga venčao i krstio nam decu!" Lepa Sofrina kuma o prijateljstvu sa harmonikašem
Rada Sarić, Čolović i Sofronijević - Copyright Printscreen/Instagram/radaaasaric

Rada Sarić nedavno je zajedno sa suprugom Milanom Čolovićem bila svedok na venčanju Ace i Kosane Sofronijević.

Pevačica, koja se afirmisala kroz Zvezde Granda, ispričala je otkad datira njeno prijateljstvo sa harmonikašem, kao i kako je Sofra sarađivao sa njenim mužem, koji je muzičar takođe.

- Sofra je mene i supruga venčao i krstio nam decu, tako da smo mi sa te strane kumovi i na taj način smo ojačali kumstvo. Na svadbi je bilo gala i sve je bilo perfektno organizovano. Mladenci su sijali, sve je bilo na najvišem nivo kako to od Sofre i očekujemo. Puno kolega je bilo, pevali smo, đuskali. Sutradan je bila ponovo žurka, ali mirnija varijanta - započela je Rada.

Antonio Ahel/ATA Images
Kosana i Aca Sofronijević

 

- Moj suprug, Milan Čolović, sa Sofrom se druži od srednje škole i prvo su svirali zajedno, a sada su i u istom orkestru. Oni su dugogodišnji prijatelji i ja sam mog supruga upoznala u emisiji gde su oni svirali, tako da se na kraju razvijalo druženje i na kraju kumovanje - nastavila je pevačica, pa otkrila kako je upoznala supruga sa kojim ima dvoje dece.

Youtube screenshot „Zvezde Granda Specijal"
Rada Sarić

- Mi smo bili u jednoj muzičkoj emisiji, ja sam pevala, a oni svirali i onda je došao momenat kada smo Milan i ja trebali da otpevamo duet zajedno i osetila sam baš neku lepu energiju među nama. To je bila ljubav na prvi pogled. Nakon toga me je on pozvao na piće, gde sam ja pristala odmah i brzo se među nama sve realizovalo. Baš smo brzo kliknuli. Mi smo se venčali posle godinu i po dana veze. Blagoslovena sam jer sam našla čoveka koji je dobar ne samo za mene, već i za našu decu - ispričala je Sarićeva, koja se vraća muzici posle duge pauze.

Printscreen/Instagram/radaaasaric
Rada Sarić i Milan Čolović

 

- Meni su deca prioritet, ali se vraćam muzici i poslu. Ja sada ne mogu da radim istim tempom kao pre. Kada pogledam ranije, radila sam po pet, šest dana nedeljno, pa su bile i svirke koje iskaču danas za sutra, to sada ne može više da bude tako. Sada sam svela dogovor sa muzičarima da to bude skladno mojoj porodici pre svega, jer ne želim da oni trpe. Ovo sada što se vraćam, vraćam se uz ljubavi prema muzici i poslu, jer me i dosta ljudi traži da se vratim. Uvek će mi porodica biti prioritet, uvek - ističe Rada, koja se kaje što zbog nije drugačije postupila u dosadašnjoj karijeri.

- Sigurno da ima nešto što bih promenila u svojoj karijeri. Definitivno mogu da kažem da mi je dobar korak bio taj što sam se prijavila u "Zvezde Granda", jer mi je to bila velika odskočna daska. Da sam pravila dosta grešaka, sigurno da jesam, ali nisu bile kardinalne. Mislim da sam trebala više pesama da snimam i da imam više kontakta sa novinarima jer sam uvek nekako bežala od vas. Prosto nekako nisam bila dovoljno nametljiva u tom periodu. Možda mi je tada više falilo samopouzdanja i neki jasniji ciljevi - iskrena je bila pevačica za Informer.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike