Oglasila se članica hrvatskog žirija nakon napada zbog malog broja bodova Teyi Dori: Nije fer što me osuđujete! (FOTO)

13.05.2024

10:24

1

Žiri nam je dao samo tri boda, a publika maksimalnih 12

Oglasila se članica hrvatskog žirija nakon napada zbog malog broja bodova Teyi Dori: Nije fer što me osuđujete! (FOTO)
Copyright Profimedia

Prethodne nedelje održana je "Pesma za Evroviziju" na kojoj je naša predstavnica Teya Dora osvojila 17. mesto. Srbija je na ovom muzičkom takmičenju osvojila veći broj bodova od publike nego od stručnog žirija iz ostalih zemalja, a poeni žirija izostali su čak i iz susedne Hrvatske.

Naime, stručni žiri komšijske zemlje dao nam je samo tri boda, dok je ondašnja publika Teyu Doru nagradila sa maksimalnih 12, što je razočaralo i njihovu publiku, pa su neki napali sopstveni žiri.

Sada se tim povodom oglasila Ivana Vrdoljak, poznatija kao Vanna, koja je bila deo ovog žirija, te je sada objasnila kako je do ovoga došlo.

- U žiriju je bilo petoro ljudi. Svako od nas je glasao zasebno - po svojoj savesti. Zbir naših glasova je dao konačne ocene. S obzirom da propozicije Evrovizije ne dozvoljavaju obavljivanje pojedinačnih glasova, zaista nije nimalo fer što me neki od vas osuđuju bez da znate kojoj sam zemlji dala koliko bodova - napisala je pevačica.

Instagram printscreen/vanna_music
 

Podsetimo, zbog malog broja bodova koji je hrvatski žiri dao našoj numeri, prva se oglasila Marija Šerifović, koja je na "X-u" napisala: "Saznajte mi ko je žiri u Hrvatskoj".

Takođe, osim domaće publike i pojedini ljubitelji Evrovizije u Hrvatskoj smatraju da je reč o nepravdi, pa je tako influenser Vanja Fotović na TikToku objavio video i poručio:

- Mi Hrvati smo neviđene pi*ke koje su Srbima dale tri boda, a nama su Srbi dali 12 bodova. To ću vam ja reći, pa kome je pravo, pravo, kome krivo, krivo - naglasio je u okviru jedne TikTok objave.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike