"Kosa mi je padala po telu!" Zorica Brunclik o teškom periodu: Kemiš joj je pružio utehu jednom rečenicom

05.05.2024

22:34

0

Otkrila je i zašto ju je Miroljub iznervirao

"Kosa mi je padala po telu!" Zorica Brunclik o teškom periodu: Kemiš joj je pružio utehu jednom rečenicom
Zorica Brunclik - Copyright Printscreen/RTV Pink

Život Zorice Brunclik je veoma bogat, a o svojim radostima i nedaćama govorila je povremeno za medije.

Pevačici je posebno teško pao gubitak majke, a tada joj je suprug Miroljub Aranđelović Kemiš najviše pomogao da prebrodi tugu.

- Teško sam podnela smrt majke. Tada sam shvatila da je Kemiš čovek mog života, jer je bio sa mnom 24 sata. Ja sam samo želela da odem za mamom, bez obzira na decu... On je imao jednu vreću koja se kreće, jednog zombija. Tada nisam bila svesna toga - opisala je Brunclikova.

- Tada saa izgubila moć govora, opadala mi je kosa. U jednom trenutku sam se tuširala i nisam bila svesna da mi cela kosa pada po telu. Ugledala sam njega, a on je samo rekao: "Bakice mnogo smo te voleli, ali nemoj da mi je uzimaš'' - dodala je Zorica sa suznim očima.

Printscreen/RTV Pink
Zorica Brunclik, Kemiš

 

- Tada sam se trgla i shvatila. On je sa mnom bolovao tu bol, maksimalno mi je pomogao, i u tim trenucima sam shvatila da je on čovek za mene - izjavila je pevačica.

Kako kaže, nije očekivala da će baš sa ovim čovekom imati najbolji period života.

- Shvatila sam da je život toliko prolazan i kratak... Mnogo sam bila popularna, mnogo sam radila. Partnere sam tada upoznavala u hodu. Mislila sam da je to razlog zbog kojeg nismo bili srodne duše i zbog kojih smo se razilazili. Da je meni neko onda pričao da je Miroljub čovek mog života, ne bih mu verovala, ali eto, mi smo se našli - objašnjava Zorica, a dotakla se i priči da je Miroljub bio ženskaroš.

ATAImages/ Antonio Ahel
Zorica Brunclik, Kemiš

 

- On je mene nervirao jer je bio ženskaroš. Ja sam imala neki after-parti posle koncerta u Sava Centu, a on je tada pozvao i prošle i sadašnje i buduće žene (smeh) - rekla je Zorica za Premijeru vikend specijal.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike