Atentator na Fica bio osnivač slovačkog “Pokreta protiv nasilja”! Iste sluge istog gospodara imaju! (FOTO/VIDEO)

16.05.2024

15:47

3

Evo šta spaja atentatora na Fica sa srpskim opozicionarima, podudarnosti su zastrašujuće

Atentator na Fica bio osnivač slovačkog “Pokreta protiv nasilja”! Iste sluge istog gospodara imaju! (FOTO/VIDEO)
Ilustracija - Copyright 24sedam/AP Photo/Profimedia

Čitav civilizovani svet je šokiran jučerašnjim pokušajem atentata na slovačkog premijera Roberta Fica. Političar sa kičmom, koji je imao petlju i vodio suverenu politiku, postao je žrtva zavere globalne duboke države. Trenutno se bori za život. 

To je čovek koji nije želeo da žrtvuje svoju zemlju zarad suludog rata kolektivnog Zapada protiv Rusije, premijer koji je odbio da naoružava Ukrajinu, odbijao je da prizna i nezavisnost tzv. Kosova, a veliki je prijatelj Srbije i predsednika Vučića lično. 

Pre nego što se uspešno vratio na vlast, protiv njega je bila sprovođena brutalna kampanja, ali je uspeo da pobedi zapadnjačku NATO fabriku laži. Nakon što je po treći put postao premijer svoje zemlje, u Slovačkoj su orkestrirane spolja razne demonstracije, a zapravo pokušaji obojene revolucije.

Sam Fico je prepoznao atmosferu koja se stvara u Slovačkoj i pokušaje dehumanizacije političkih protivnika, kada je gotovo proročki rekao pre mesec dana da će zbog takvog stanja doći do ubistva nekog političara

Kada demonstracije nisu urodile plodom, duboka država je odgovorila pokušajem likvidacije Fica, jer globalni zaverenici ne trpe suverene vladare i njihova poruka je jasna - da svako ko ne sluša globalne vladare iz senke i ko se ne priključi njihovom pohodu na Rusiju, mora biti uklonjen.

Fico spada u red malobrojnih političara na planeti koji misle svojom glavom i imaju u vidu narodne interese - poput Vučića, Orbana, Trampa, Putina, Erdogana, Sija... Svi ovi lideri doživljavali su ili pokušaje državnih udara i atentata ili su prolazili kroz revolucionarnog toplog zeca. Da atentat na Fica ima političku pozadinu bilo je jasno i pre priznanja samog atentatora - koji je rekao da je gnusni čin sproveo iz političkih pobuda, a reč je o pristalici liberalne i opozicione političke opcije. 

Pretnje Vučiću - opozicija u Srbiji slavi atentat na Fica i najavljuje isti metod u Srbiji?! 

Nije se dugo čekalo nakon šokantnih vesti iz Slovačke da pristalice opozicije u Srbiji pokažu pravo lice. Najpre su uputili kukavičke i monstruozne pretnje predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću tvrdivši da će on biti sledeći i kako je atentat na Fica bila generalna proba za atentat na njega, a osim sramotnih poziva na ubistvo Vučića, opozicionari su i likovali nad teškim ranjavanjem Fica.  

Dok se Fico bori za život, opozicioni mediji maltene opravdavaju pokušaj ubistva slovačkog premijera. Tako Šolakov medij N 1 o jučerašnjem gnusnom činu izveštava rečima da je Fico "proruski levičar inspirisan Orbanom", čime žestoko relativizuje ono što se desilo, šaljući indirektno poruku kako on ,,vodi pogrešnu politiku, čime je zaslužio takvu sudbinu''. 

Printscreen
 

Još sramnije komentare imala je Biljana Lukić, jedna od najvatrenijih opozicionarki i žestoki pristalica Dragana Đilasa, koja je napisala krajnje neumesnu objavu na platformi Iks, a povodom pokušaja ubistva premijera Slovačke. 

Printscreen
 

- Književnik od 70 godina pucao na slovačkog premijera. Prvo mi je pala na pamet ona očajna starica koja je ubila preduzimača - napisala je Biljana Lukić,  pokušavši da bude duhovita prilikom sramnog opravdavanja atentata, ali joj duhovitost nimalo nije uspela.  

Atentator na Fica, poput njegovih srpskih istomišljenika osnovao pokret za ''borbu protiv nasilja'' 

Čovek koji je pokušao da ubije Roberta Fica, Juraj Cintula, osnovao je 2016. godine pokret koji se bori ''protiv nasilja'', a vrednosti koje je rekao da propagira jesu, između ostalog: jedinstvo ljudi, povratak demokratije, otpor nasilju, izgradnja mira i sl. Dakle, čovek koji je proklamovao kao svoj osnovni politički cilj borbu protiv nasilja, upravo je juče izvršio najstrašniji čin nasilja pokušavši da ubije svog političkog oponenta. 

Čovek koji se predstavlja za progresivnog, liberalnog, demokratskog aktivistu - pokušao je da ubije drugog čoveka samo zato što drugačije razmišlja od njega, a takođe je pucao i u demokratiju, obzirom na to da je Fico demokratski (legalno i legitimno) izabrani premijer Slovačke.  

Ovim se još jednom na delu pokazalo strašno licemerje navodnih progresivaca, koji su navodno tolerantni i demokratični samo dok oni vladaju, a kada izgube na izborima spremni su na svakojako zlo samo da spreče ostvarenje narodne volje, ukoliko je u suprotnosti sa njihovom ideologijom. 

Osim što opozicija u Srbiji ima istog gazdu kao i atentator na Fica, zapanjujuće je koliko im je sličan modus operandi - od naziva liste i pokreta, do strašnog licemerja i lažnog zaklinjanja u slobodu, demokratiju, progresivizam i nenasilje, dok se u praksi vrši najstrašnije nasilje i priželjkuje smrt predsednika države i članova njegove porodice. 

Zastrašujuće je bilo kome priželjkivati smrt, a skandalozno je proglašavati nasilje i ubistvo legitimnim metodom političke borbe, pri čemu je reč o izrazitoj manjini nasilnih aktivista, dok legalnog i legitimnog predsednika koga bi oni želeli fizički da uklone podržava gotovo dvotrećinska Srbija. 

Pravo lice su upravo baš ti opozicionari pokazali i juče, ne samo time što su likovali zbog tužne sudbine Fica, već i time što su odmah zapretili predsedniku Srbije da je on sledeći i što su otvoreno pozivali na istovetno nasilje i modus operandi u Srbiji. 

"To je bila proba za atentat na tebe": Jezive pretnje upućene predsedniku Srbije nakon pokušaja ubistva premijera Slovačke 

Nakon što je  juče pucano na premijera Slovačke Roberta Fica, ekstremisti na društvenim mrežama uputili su jezive pretnje predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću. 

Naime, Vučić se oglasio nakon vesti o pokušaju ubistva slovačkog premijera Roberta Fica.

- Šokiran sam atentatom na Roberta Fica, velikog prijatelja Srbije i mog lično. Dragi prijatelju molim se za tebe i za tvoje zdravlje - objavio je predsednik Vučić na društvenoj mreži X. 

Twitter
 

U komentarima ispod ove objave predsednika Vučića usledile su jezive pretnje i pozivanje na njegovo ubistvo. 

- To je bila proba za atentat na tebe - napisao je korisnik preteći predsedniku Srbije ubistvom. 

Twitter
 

- Radi li gu*a precedniče? Sad nema više mazati oči gazda Putku, nema više farbanja, valja ti ispuniti obećanja i započeti frku inače ćemo i o tebi ovako čitati - bio je još jedan komentar. 

Ovakve užasne pretnje, koje su za maksimalnu osudu, posebno treba uzeti ozbiljno, obzirom na to da smo mi država u kojoj je ne tako davno izvršen atentat na premijera

Spreman atentat na Vučića dok je opozicija organizovala nasilničke proteste 

Otkako je 2012. godine skinut kriminalni žuti režim u Srbiji koji se vlasti dokopao obojenom revolucijom, naša zemlja se našla pod serijom pritisaka. Razni "nezavisni mediji", koji su debelo plaćeni iz raznih internacionalnih fondova, svakodnevno su izmišljali laži o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i njegovoj najužoj porodici. Za to vreme opozicija je gotovo svake godine organizovala proteste koji su, gotovo redovno, praćeni izlivom nasilja. Napadane su državne i gradske institucije, organi reda i svi oni koji se nisu slagali sa nasilničkom opozicijom. 

Treba se samo setiti "žute patke" i protesta protiv bilo kakve izgradnje i investicija u Srbiji. Pa onda i sramnog iskorišćavanja majskih tragedija, kada je opozicija na krilima narodne tuge pokušala da se dokopa vlasti. I dok je narod tugovao za nevinim žrtvama monstruma, opozicionari su najavljivali krvoproliće, "jurenje po ulicama" i "bacanje u Dunav". 

Tokom prethodnih 12 godina na srpskog predsednika planirano je i nekoliko atentata koje je trebalo da izvedu pripadnici kriminalnih klanova sa snajperom koji je već bio spremljen. Informacije o tome imao je i Evropol. To je potvrđeno i razbijanjem Skaj aplikacije, gde se vidi u presretnutoj komunikaciji između pripadnika kavačkog klana da su oni imali nameru da fizički uklone Vučića i to ne samo iz kriminalno interesnih motiva, jer je žestoko udario na organizovani kriminal, već i iz geopolitičkih razloga. Zna se da je pomenutim klanom rukovodila bivša vlast u Crnj Gori, a koja je bila puka ispostava globalne duboke države. 

Kao i u slučaju ubistva premijera Đinđića, i u ovom slučaju su kriminalni klanovi samo ispostava i obavljači najprljavijih poslova za račun stranih obaveštajnih službi. Kada je npr. zemunski klan bio na vrhuncu moći, CIA je imala  svog duboko infiltriranog agenta u sam vrh zemunskog klana. 

Vučić poželeo brz oporavak srpskom prijatelju 

Predsednik Srbije je poželeo brz oporavak slovačkom premijeru, napomenuvši da je on jedan od lidera koji je borac i koji misli svojom glavom. Takođe je naveo da će zajedno sa mađarskim liderom Viktorom Orbanom ići u posetu kod svog slovačkog prijatelja. Ono što spaja svu trojicu jeste nepokolebljivost, hrabrost i doslednost u odbrani nacionalnih interesa svojih zemalja, uprkos strašnim pritiscima i opasnostima koje to nosi - a videli smo na šta su sile tame spremne u nameri da udare na suverenistički nastrojene vladare. 

Baš zato što vidimo dokle pokvareni i opasni mozgovi mogu da dovedu, vreme je da se krajnje ozbiljno reaguje na pretnje bezbednosti predsedniku Srbije i da se monstruozni umovi koji imaju slične namere u Srbiji, privedu k' poznaniju  prava. 

Opozicija koja bi u Srbiji da sprovede slovački recept je bruka i sramota I dobiće vrlo brzo već 2. juna odgovor od naroda kakav zaslužuju. Pokazalo se i u Slovačkoj, a i u Srbiji da su sve te navodne liste protiv nasilja, zapravo liste koje su u praksi za najstrašnije nasilje. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike