Sloba Radanović na svojoj svadbi uvredio bivše: Oprostite mi moju ružnu prošlost! (VIDEO)

20.02.2024

21:54

0

Ovo se sigurno njima neće dopasti

Sloba Radanović na svojoj svadbi uvredio bivše: Oprostite mi moju ružnu prošlost! (VIDEO)
Jelena i Sloba Radanović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevač Sloba Radanović je pre dve godine obavio crkveno venčanje sa svojom suprugom Jelenom, nekoliko meseci kasnije i građansko, a sad su rešili da naprave veliko svadbeno veselje. 

Oni su to organizovali u velikoj tajnosti u jednom restoranu na Ada Huji, a na kraju su, samo nekoliko sati pred slavlje, rešili da pozovu i medije da sve isprate. Tom prilikom su odlučili da daju i izjavu, iako su prvobitno rekli da to neće činiti, a tada je Sloba rekao nešto neočekivano.

Naime, kada su ga pitali koju pesmu će otpevati svojoj supruzi, on je odgovorio da će to biti "Tri u jednoj". Međutim, na pitanje novinara da neće možda biti i pesme "Nije život jedna žena", Sloba je slegao ramenima i odgovorio krajnje začuđujuće.

- Oprostite mi moju ružnu prošlost - rekao je pevač, što je izazvalo malo smeha, ali više iznenađenje kod svih prisutnih.

Podsetimo, Slobi je ovo drugi brak, s obzirom na to da je do pre sedam godina bio sa Kijom Kockar, koju je prevario u prvoj sezoni "Zadruge" sa Lunom Đogani. 

Tada se oko svega toga podigla velika prašina, a Sloba je na kraju raskinuo sa Lunom i pre izlaska iz rijalitija, dok je razvod sa Kijom finalizovan nekoliko meseci posle završetka te prve sezone. 

Pevač od tada, pa sve do trenutka dok nije otpočeo vezu sa Jelenom, nije bio viđen u javnosti ni sa jednom devojkom, ali se stalno nagađalo sa kim je romantično povezan. Da li će mu bivše zameriti što ih smatra "ružnom prošlošću", ostaje da vidimo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike