Estrada stigla na svadbu Slobe i Jelene! Đani došao bez njegove Slađe: Ona je sa dečkom (VIDEO)

20.02.2024

20:38

1

Evo i ko se još pojavio na slavlju

Estrada stigla na svadbu Slobe i Jelene! Đani došao bez njegove Slađe: Ona je sa dečkom (VIDEO)
Estrada na slavlju Slobe i Jelene - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Sloba Radanović je sa svojom suprugom Jelenom organizovao svadbeno veselje i proslavu prvog rođendana njihovog sina. 

Kako se najavljivalo danima unazad, brojne Slobine kolege će biti gosti, pored Jelenine i njegove rodbine i prijatelja, a prvi je došao Radiša Trajković Đani.

Poznato je da su Đani i Sloba dobri prijatelji, ali ono što je sve začudilo je bilo što je folker došao bez supruge Slađe.

- Slađa je večeras sa dečkom. Videću kakav je, i ja ga tražim danima. Ja nisam sa devojkom, sa mojim sam kumom ovde - rekao je Đani, pa priznao da nema jednu ljubavnicu, kako se pisalo, već da ih ima više.

Nedugo potom pojavila se i Zlata Petrović sa sinom, a pevačica, koja obožava ovakva slavlja, je otkrila da bi volela već sutra da može svom sinu da napravi svadbu, ali da se on i dalje nećka. 

- Što se mene tiče, ja bih ga odmah oženila, ali dobro, mlad je, završava četvrtu godinu, a i on ima 24 godine. Ima devojčicu, lepi su, nije urgentno da moraju odmah. Ja uvek govorim, ako imate dobru snajku, morate da imate i dobru svekrvu, to je tako - rekla je Zlata.

Pored njih, na slavlju su se pojavili i kompozitor Saško Nikolić, pevačica Milena Ćeranić, Baja Mali Knindža sa suprugom, a sa porodicom je došao i trubač Dejan Petrović, ali i nekadašnji zadrugari Bora Santana i Milica Kemez.

Podsetimo, pevač i njegova supruga prave slavlje u jednom luks restoranu na Ada Huji, a dekoracija je sva u zlatnim i belim tonovima

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike