Sloba Radanović upao u školu i pretio učiteljici! Folker izazvao incident zbog Jeleninog sina: Oglasilo se i Ministarstvo

03.04.2024

16:24

0

Roditelji ostale dece su zabrinuti za bezbednost mališana

Sloba Radanović upao u školu i pretio učiteljici! Folker izazvao incident zbog Jeleninog sina: Oglasilo se i Ministarstvo
Sloba Radanović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Sloba Radanović navodno je krajem marta izazvao skandal u školi "Milena Pavlović Barili" u naselju Višnjička banja, koju pohađaju sinovi njegove žene Jelene iz prvog braka. 

Kako se navodi u medijima, roditelji dece koja idu u odeljenje sa njegovim posinkom Lukom, tvrde da pevač i njegov posinak "terorišu ceo razred", a da je Sloba nedavno i izazvao skandal u školi  kada je uleteo u učionicu i pretio deci i učiteljici da Luku niko ne sme da dira. 

Učiteljica je odmah o svemu obavestila upravu škole, ali nije želela da komentariše ovaj slučaj, već je događaj prijavila direktorki Jasmini Vulović. 

- Na dan događaja nisam bila u školi, ali dobila sam izveštaj od učiteljice. Kontaktiraću vas kad budem upoznata sa svim detaljima oko ovoga - poručila je direktorka škole za Kurir.

Antonio Ahel/ATAImages
Sloba Radanović

O incidentu je obavešteno i Ministarstvo prosvete, te pojasnili situaciju. 

- Ministarstvo prosvete je obavešteno o incidentu u OŠ "Milena Pavlović Barili". U svakoj pojedinačnoj situaciji reaguje škola, a Ministarstvo prosvete će pratiti postupanje škole u ovom slučaju i pružiti svu neophodnu podršku u postupanju. Ministarstvu se nisu obraćali roditelji iz ove škole - napisali su nam iz Ministarstva.

Jelena optužila ostale mame

S druge strane, Slobina žena i Lukina mama, Jelena Radanović, za medije je demantovala ovaj slučaj, već je istakla da je reč o dečijoj svađi, a da se pevač pojavio u školi kako bi dečake izmirio. Takođe, ona je dodala da je reč o priči koju su smislile mame ostale dece jer im je zanimljivo pošto je reč o poznatoj ličnosti. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Sloba i Jelena Radanović

Međutim, roditelji učenika su besni na Radanoviće, pa su se oglasili i za medije, te tvrde da je Sloba bio vrlo bahat, da nije poštovao ni proceduru ulaska u školu, ali ni prisutne.

- Sve se odigralo 27. marta, kada je dečakov očuh upao u odeljenje i svojim bahatim ponašanjem preplašio, pa čak i rasplakao decu. Očuh je ušao u školu i rekao portiru da ga je zvala učiteljica i da dolazi zbog svog sina. Niko ga nije legitimisao, apsolutno ništa, a praksa je da portir stalno traži ličnu kartu, pa onda sačekaš dok on ne pozove tu osobu kod koje ti želiš da ideš. Dakle, ne može tako lako da se uđe u školu. Ali izgleda da taj čovek može. Deca su rekla da je bio zajapuren, besan, unosio im se u lice i govorio je: "Bude li neko nešto rekao mom Luki, završiće ovako", bahatio se, psovao. Oglušio se i na učiteljicine molbe da izađe, svađao se s decom. Devojčice su se uplašile, učiteljica se tresla, neka deca su plakala od straha - objasnila je za sagovornica za Novu , pa dodala: 

"Luka je zvao Slobu da svima pripreti"

- Nama su deca, kao i učiteljica, preneli da je tokom nastave tog dana ponovo krenulo koškanje među decom, na bazi uvreda i psovki između četiri dečaka, među kojima je bio i taj dečak. U tom trenutku kada se iznervirao, pitao je učiteljicu da ode u toalet. Ali umesto u toalet, iz sale za fizičko, otišao je do učionice da bi uzeo mobilni telefon i pozvao Slobu da dođe i pokaže svima ko je on i da pripreti (ovim se samo dete posle hvalilo demonstrirajući silu) pa je ubrzo Sloba upao na čas. A učiteljica je dodatno napomenula Predstavniku roditelja, da je on, prilikom odlaska da telefonira, poneo sa sobom zašiljenu olovku. Eto, to je sve što mi svi znamo - rekla je ona.

ATAImages/Antonio Ahel
Sloba i Jelena Radanović

Zabrinuti roditelji ističu da je Sloba jedini koji se pojavio u svojstvu Lukinog staratelja, dok roditelje dečaka ne viđaju. 

- Bilo je problema s njim i u prethodnoj školi, tako su barem njegovi roditelji rekli, odnosno majka na prvom roditeljskom sastanku na kom se pojavila. Od tada ih niko nije video, tri godine nema ni oca ni majke u školi. Zašto uopšte dolazi njegov očuh u školu, kad dete ima roditelje - rekla je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike