"Sramota je šta rade": Bukti rat između Dare Bubamare i kompozitora! Pevačica pobesnela zbog uvreda, pa pomenula i Marinu Tucaković

15.04.2024

17:36

0

Pesma je na nejasan način prodata dva puta

"Sramota je šta rade": Bukti rat između Dare Bubamare i kompozitora! Pevačica pobesnela zbog uvreda, pa pomenula i Marinu Tucaković
Copyright ATA Images/Antonio Ahel/Printscreen__EKSKLUZIVno

Pesma "Infarkt duše" koja se našla na albumu Slobe Radanovića napravila je pravu pometnju ne estradnoj sceni. Naime, ovu numeru je pre nekoliko godina Dara Bubamara otpevala u duetu sa Željkom Nikolićem, te je pevačica burno reagovala kada je istu pesmu videla na albumu svog kolege.

Ona je čak i prijavila na Jutjubu, te je pesma privremeno i skinuta sa kanala, a sada se oglasio i kompozitor Goran Ratković Rale. On tvrdi da je pevačica nelegano skinula ovu pesmu, kao i da nije u pravu što se žali jer je navodno od ove pesme samo profitirala.

Printscreen/Red TV
Goran Ratković Rale

Kako tvrdi Rale, Dara je Željku naplatila ovaj duet mnogo više nego što ga je koštala sama pesma.

- Ona mu je naplatila više nego ja, tri puta - rekao je on, pa dodao:

- Ugovor za pesmu imaju Željko Nikolić i Sloba Radanović. Obojica. Željko ima pravo prvog izvođenja, što je on iskoristio, on je prvi objavio. Dara nema nikakva prava, nema je u ugovoru, neka pokaže ugovor - istakao je Rale za Scandal i dodao da nije istina da je Sloba molio Cecu Ražnatović da sa njim snimi ovaj duet.

S druge strane, kompozitor ističe da je Dara ta koja je molila Slobu Radanovića da snimi sa njom duet "Nemoj mnogo da me voliš", a koju je, takođe, radio Rale.

ATAImages/Antonio Ahel
Dara Bubamara

Dara se nešto kasnije još jednom oglasila i prokomentarisala neobjašnjivu činjenicu kako je ista pesma prodata dva puta, jednom Željku, a onda Slobi.

- Sramota je šta rade, em su pokrali pesmu, em naplatili duplo. Naneli su štetu tom dečku i na kraju pljuju. Izmišljaju priče, ja nekome otela... Logično je ko je koga molio. Prave marketing na konto mene. Marina Tucaković nije živa, a da ovo vidi ne bi verovala. Ona da može da progovori, da može da kaže... Sram ih bilo, sramota! - izjavila je Dara za Informer.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike