Dara Bubamara oplela po Slobi Radanoviću: Nisam pokvarena i smrdljiva kao on!

01.05.2024

16:52

0

Pevačica tvrdi da je Sloba želeo duet sa Cecom

Dara Bubamara oplela po Slobi Radanoviću: Nisam pokvarena i smrdljiva kao on!
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Dara Bubamara i Sloba Radanović nedavno su se sukobili zbog pesme "Infarkt moje duše" koja se našla na pevačevom albumu, a njegova koleginica ju je prethodno snimila sa Željkom Nikolićem.

Dara je burno reagovala na ovaj postupak, te je čak i najavila tužbu, a sada kada su se strasti smirile, objasnila je šta se događa među njima.

- Svima želim sreću, ali sam htela da isteram pravdu u svemu tome. Pesma ne može da se proda dvaput, a Sloba je ispao nekorektan i više mu ne bih dizala rejting izjavama. Učinila sam mu da završi na svim portalima, s obzirom na to da nikada ranije nije bio toliko eksponiran, sve dok ja nisam progovorila. Dala sam mu reklamicu, doduše negativnu, ali mora da zna da takve stvari ne sme da radi. Njegov album nisam čula, a i ne zanima me. Pesma koju je Sloba objavio kao svoju je Marina Tucaković pisala za Željka Nikolića i mene. Sa Marinom sam se, dok je bila živa, čula i mnogo smo pričale o numeri, a on posle istu prisvaja i objavljuje je kao svoju. Kakvi su, bre, to fazoni?! Kakve su to laži?! - rekla je Dara za Informer.

ATAImages/Antonio Ahel
Sloba Radanović i Dara Bubamara

Pevačica je potom otkrila i da je njen kolega "molio" Svetlanu Cecu Ražnatović da sa njim snimi pomenutu numeru.

- Radanoviću sam pomogla kada mu je bilo najpotrebnije, snimila duet sa njim, a on me nikada nije pozvao i pitao: "Jel' to istina?". E, zato mu album nije ni "prošao". On mene sada, kao, hvali i govori da me voli, a jedino što treba je da se poklopi i ćuti! Pravi se lud u emisiji, a slao je moj demo-snimak Ceci Ražnatović i nudio da snime kompoziciju zajedno. Ono što bih poslednje rekla je da ja nisam lažnjak i pokvarena i smrdljiva kao on, da nekome mislim loše, a posle odem na televiziju i izjavim da ga volim.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike