Sanja Vučić o malverzacijama na PZE23 i nastupu novih "Uraganki"! Otkrila i kakva je Karleuša za saradnju privatno

04.03.2023

07:45

0

Prokomentarisala i zašto RTS nije pozvao Kseniju i Ivanu da pored nje nastupe u revijalnom delu "Pesme za Evroviziju"

Sanja Vučić o malverzacijama na PZE23 i nastupu novih "Uraganki"! Otkrila i kakva je Karleuša za saradnju privatno
Sanja Vučić i Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel Profimedia

Tokom dve polufinalne večeri festivala "Pesma za Evroviziju" dogodili su se brojni skandali, a javnost i mnogi takmičari su iznenađeni rezultatima glasanja publike i stručnog žirija.

Nove članice grupe "Hurricane" plasirale su se u finale festivala, i večeras će se boriti za odlazak na Evroviziju. Njihova starija koleginica koja je proslavila pomenutu grupu, Sanja Vučić u četvrtak je nastupila u revijalnom delu "Pesme za Evroviziju", a mnogi su se zapitali zašto čelni ljudi RTS-a nisu pozvali i Kseniju Knežević i Ivanu Nikolić, sa kojima je 2021. delila evrovizijsku scenu u Roterdamu.

Sanja Vučić je sada u intervjuu za 24sedam progovorila o odluci RTS-a da sama nastupi u revijalnom delu, pa otkrila kakav savet je dala svojim naslednicama pred izlazak na veliku scenu. Osim toga, Vučićeva je progovorila o saradnji sa Jelenom Karleušom kojoj je pisala tekstove za album "Alfa" koji Jelenina publika nestrpljivo iščekuje već jedanaest godina, pa otkila kakva je JK privatno u svakodnevnoj komunikaciji i saradnj.

Antonio Ahel/ATAImages
Sanja Vučić

Kako ti se dopao nastup tvojih mlađih koleginica iz grupe sa kompozicijom "Zumi, zimi, zami" u polufinalu "PZE 2023"?

- Baš sam prezadovoljna, preponosna sam i baš mi je drago što su i one imale priliku da iskuse tu veliku binu takmičenja "Pesme za Evroviziju", tako da bih baš volela da i one budu naše predstavnice na Evroviziji. Navijamo za njih!

Da li si im dala neki savet pred izlatak na scenu?

- Poželela sam im sreću, nisam imala nikakav konkretan savet. Znaju one tačno šta treba da rade. Jako su spretne i vrlo sposobne. Baš mi je drago što su jako svesne šta ih okružuje, sve je to super bilo, baš mi se svidelo. 

24sedam/M.M.
Hurricane

U četvrtak si sama nastupila u revijalnom delu "Pesme za Evroviziju", bez Ivane i Ksenije, da li znaš zbog čega one nisu pozvane da nastupaju?

- Ne znam, to morate da zovete muzičke urednike RTS-a i da ih pitate, stvarno ne znam.

Ko ti je favorit na "Pesmi za Evroviziju", osim Hurricane-a?

- Imam svarno pregršt poznanika u takmičenju. Sigurno da su mi se za sada najviše izdvojili Džipsi, Filip Baloš i Luk Blek. Taj trojac mi je najupečatljiviji pored mojih naslednica.

Da li si iznenađena što se neka poznata imena nisu plasirala u finale "Pesme za Evroviziju"?

- Meni je jako žao što se moji poznanici i prijatelji nisu plasirali u finale, ali stvarno nemam razlog zbog čega je to tako... Mogu samo da kažem da mi je žao zbog njih samih, ništa drugo. Sve pesme imaju neki svoj lični pečat i na svoj način daju kvalitet.

Antonio Ahel/ATAImages
Sanja Vučić

Spekuliše se da je "Pesma za Evroviziju" nameštena, te da se unapred zna pobednik. Kako ti komentarišeš to kao višestruki takmičar i pobednik festivala?

- Nisam imala prilike da vidim da ima bilo kakvih malverzacija, tako da iz neke moje perspektive verujem da je sve regularno.

Koju zvezdu sa naših prostora vidiš kao najboljeg predstavnika Srbije na Evroviziji?

- Jelenu Karleušu definitivno. Verujem da bi se ona jako lepo snašla na toj evrovizijskoj sceni, tako da možda se to nekad i desi.

Kakva ti je Jelena za saradnju generalno, s obzirom da si joj bila gost na koncertu i da pišeš pesme za njen novi album?

- Iz mog ličnog iskustva Jelena je pre svega jedna jako prijatna i prizemna osoba. Jako je lagana za saradnju i baš mi je drago što sam imala priliku sa njom da sarađujem. Iskreno, ništa manje nisam ni očekivala. Dojam kada pričaš sa njom uživo je jako prijatan, divna je.

ATAImages/ A.A.
Jelena Karleuša

Trenutno si zaljubljena, koji je tvoj sledeći korak u ljubavi?

- Još uvek ne razmišljam o nekim ozbiljnijim koracima što se tiče toga, zasad samo uživam u ljubavi. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike