Nove „Uraganke" na PZE23: Otkrile čime su ih stare „potkovale" za veliku trku! (FOTO/VIDEO)

02.03.2023

20:10

1

Jovana, Miona i Sara „probiće led" - prve će nastupiti u okviru takmičenja, sa pesmom „Zumi zimi zami"

Nove „Uraganke" na PZE23: Otkrile čime su ih stare „potkovale" za veliku trku! (FOTO/VIDEO)
,,Hurricane" - Copyright 24sedam/M.M.

Sastav „Hurricane" koji sada čine Jovana Radić, Sara Kuruma i Miona Srećković u svetlucavim kombinezonima i s perjem - spremne su da daju sve od sebe u „trci" za predstavnika Srbije na „Evrosongu", koji će se ove godine održati u Liverpulu.

Pred početak „Pesme za Evroviziju", okupljenim medijskim ekipama među kojima je bila i 24sedam otkrile su da li su bile u kontaktu s prethodnim članicama, koje su svojevremeno uspele da „odnesu" glavnu nagradu ovog događaja.

Takođe, priznale su i da imaju pozitivnu tremu, ali da su sigurne da će sve proći kako treba.

- Čule smo se sa Ivanom, Ksenijom i Sanjom. Rekle su nam da budemo svoje - istakle su devojke, koje su svoj stajling kompletirale i prilično zahtevnim, neobičnim frizurama.

Osvrnuvši se, međutim, na neuspeh koleginica Angelline i Tijane Dapčević, koje se prethodne večeri nisu plasirale u finale, istakle su kako smatraju da to nije njihov tako strašan „pad", jer one već imaju svoje karijere.

- Žao nam je što Angellina nije prošla, imala je zaista lepu pesmu, ona je približno naših godina i nadamo se da će ta pesma sutradan imati veliki uspeh i da će se slušati. Neprolazak u finale nije najveći poraz, oni imaju i dalje svoje karijere iza sebe - naglasile su, udruženim snagama.

Kako je još tekao razgovor s novim „Uragankama" pogledajte u snimku koji sledi.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike