JK zapretila Dari da će objaviti poruke u kojima ogovara Cecu: Fotošop ne može da zamaskira tvoju ružnu nezahvalnu ličnost

02.03.2023

13:53

1

Karleuša otkriva da joj je Laća slao sve glasovne poruke koje mu je slala Dara

JK zapretila Dari da će objaviti poruke u kojima ogovara Cecu: Fotošop ne može da zamaskira tvoju ružnu nezahvalnu ličnost
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Dara Bubamara je oštro prozvala svoju koleginicu Jelenu Karleušu jer je u javnost iznela priču o pesmi „Koka roka”, koja je kako JK navodi, najpre bila pisana za nju.

Kako Dara nije štedela reči za Karleušu, ni ona joj nije ostala dužna, te se putem Instagrama oglasila. 

- Kontinuirano vređanje mene i moje porodice od strane, Radojke Adžić, pominjanje mog muža (valjda sam joj ja kriva što je razvedena, ne znam) omalovažavanje moje ličnosti i karijere i još mnogo vulgarnih i neobjšnjivih ispada, duboko me rastužuje. Rastužuje me jer sam jedina osoba koja joj je u životu pružila ruku i pomogla javno kad je to bilo potrebno - napisala je Karleuša, pa dodala:

Instagram printscreen/karleusastar
JK uzvraća udarac Dari

- Postoji li malo svesti? Na sve to, opet sam pokazala da sam sažaljiva i nisam je tužila zbog neovlašćenog objavljivanja mog plaćenog teksta nego sam pokušala da joj objasnim da su i nju prevarili i Laća i Ljilja Jorgovanović tako što su i njoj naplatili i uvalili joj onaj bizar šit od teksta. Gde je hvala? Radojka spominje Laću, ne znajući da mi je slao sve njene glasovne poruke, godinama unazad - napisala je JK, ističući da poseduje poruke u kojima Dara vređa Cecu. 

Mateja Stanisavljević/ATAImages/Antonio Ahel
Dara Bumabara, Jelena Karleuša

 

- Ja tebe i tvoju porodicu ne diram, ali ako nastaviš da lupetaš, moraću da isteram JK iz tvoj imena. Fotošop lica i tela može da zamaskira tvoju ružnu spoljašnjost, ali ne i ružnu nezahvalnu ličnost. Zato ti se i desila pesma „Koka roka“, kao tvoja najveća kazna - napisala je JK u objavi na Instagramu.

Podsetimo, Dara je prethodno pomenula Karleušu:

- Mnogo laži. Pesma je davno urađena, Laća i ja smo to radili. Izmenila sam malo tekst. Najavim, pa se kače za mene i za marketing. To je nedostatak njihovih pesama, albuma, muževa. Uvek sam napadana. Moje dobro pobedi njihovo zlo. Dosta je tu laži. Šta je mene zabolelo? Ne to što spletkare rade, nego jer se spominje Laća koji je bio moj jako dobar prijatelj, a dečko više nije živ. Nema poštovanja prema njemu, Marini Tucaković, Futi. Ne mogu da verujem koliko su ljudi zli i zato im je tako u životu. Ja sam imala milion tekstova od pevačica - Viki, Seke... Najbolje da uzmem, pa to da objavim?! Na šta to liči? Nikad mi to ne bi palo na pamet. Ne činim nikome zlo, ostvarena sam i gledam svoje dvorište. Mnogo radim, privatno sam sa svojim sinom. Nemam probleme da sam dokona i da nekome spletkarim - ispričala je Dara.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike