Sanja Vučić progovorila o optužbama da sa Ksenijom nakon raspada grupe sabotira Ivanu Boom Nikolić!

06.02.2023

16:42

0

O njihovom odnosu kruže razne teorije

Sanja Vučić progovorila o optužbama da sa Ksenijom nakon raspada grupe sabotira Ivanu Boom Nikolić!
Hurricane - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić činile su prvu postavu grupe "Hurricane" koju su i proslavile. Nakon isteka ugovora koji je trajao pet godina, Ivana, Ksenija i Sanja odlučile su da nastave solo karijere, a o raspadu grupe se i dan-danas mnogo spekuliše.

O odnosu bivših članica grupe postoje razne teorije, a priča se da Ksenija i Sanja nemaju baš najbolje mišljenje o koleginici Ivani Nikolić.

Ta tema se ponovo pokrenula na glamuroznoj ceremoniji "Music Awards Ceremony" koja se održala nedavno u Štark Areni. Naime, Sanja i Ksenija su se sklonile dok su paparaci slikali Ivanu, a mnogi korisnici društvenih mreža su ovo shvatili kao sabotažu ili izbegavanje Ivane.

ATAImages/ A.A.
Hurricane

Sanja Vučić je nedavno pre nastupa u jednom prestoničkom klubu otkrila šta je prava pozadina takvih priča, i odlučila da stane na put nagađanjima.

- Stale smo sve tri da se slikamo i onda sam se prva sklonila, ne bih li dala priliku da se sve tri slikamo pojedinačno jer, koliko god da smo mi uživale u tom uspehu zajedničkom, mi smo sada pojedinačno svaka za sebe. Samo se Ivana prva slikala, nema reči o tome da se mi sklanjamo jer se ne volimo, nije o tome stvar. Samo smo je pustile da se slika sama, to je to - objasnila je Sanja u emisiji "Premijera".

24sedam/Goran Sivački
Sanja Vučić

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike