Bizaran oglas šokirao javnost: Vlasnik prodaje automobil po paprenoj ceni samo zbog bivših Uraganki!

02.03.2023

16:04

0

Tvrdi da vozilo još uvek miriše na Ivanu, Kseniju i Sanju

Bizaran oglas šokirao javnost: Vlasnik prodaje automobil po paprenoj ceni samo zbog bivših Uraganki!
Hurricane - Copyright Profimedia

Ivana Bum Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević svojim članstvom u grupi "Hurricane" ostavile su dubok trag na estradi, a činjenica je i da nakon raspada prvog sastava grupe, njih tri i dalje haraju scenom.

Proslavile su se hitom "Favorito", a široke narodne mase osvojile su učešćem na "Pesmi za Evroviziju". Koliko su Ivana, Ksenija i Sanja i danas popularne govori i oglas koji je osvanuo na jednom sajtu za prodaju automobila.

Naime, vlasnik je vozilo marke "Fiat Punto 2" koje je 2002. godište oglasio za prodaju po ceni od 5 hiljada evra. U komentarima su pljuštale kritike da je stavio neadekvatnu cenu za taj tip automobila, te da je ona previsoka. Međutim, vlasnik je ubrzo obrazložio zbog čega automobil toliko košta i nasmejao javnost.

Printscreen Kupujem Prodajem
Oglas

- Što se tiče cene, cena je takva jer ovaj automobil ima veliku sentimentalnu vrednost jer su se u ovom automobilu vozile članice grupe "Hurricane" prilikom kvara njihovog kombija kod Bubanj potok pijace. Automobil miriše na njih - napisao je vlasnik i dodao:

- Automobil je kao nov, jedini minus ovog automobila je minus klema na akumulatoru. Hvala - stoji ispod slike kola.

ATAImages/ Antonio Ahel
Hurricane

Inače, nakon raspada prve postave grupe "Hurricane" mnogo se spekulisalo o odnosima članica, a spekuliše se da su Sanja i Ksenija u više navrata sabotirale Ivanu, što su one oštro demantovale.

Nova postava grupe, takmičiće se večeras na "Pesmi za Evroviziju" sa pesmom "Zumi, zimi, zami", a da li će nadmašiti uspeh prethodnog sastava na istom festivalu, ostaje da saznamo.

ATAImages/Amir Hamzagić
Hurricane

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike