Izabrano još osam finalista „Pesme za Evroviziju '23": Jednu numeru svi pevali, a nekadašnja pobednica poslala jaku poruku! (FOTO)

02.03.2023

22:58

0

Oni će se pridružiti prethodnima, koji su trijumfovali u prvoj polufinalnoj večeri

Izabrano još osam finalista „Pesme za Evroviziju '23": Jednu numeru svi pevali, a nekadašnja pobednica poslala jaku poruku! (FOTO)
Copyright ATAImages/Antonio Ahel 24sedam/M.M.

Na samom kraju drugog polufinala „Pesme za Evroviziju '23", prema glasovima stručnog žirija i publike, izabrano je novih osam finalista koji će se u subotu boriti za „titulu" predstavnika Srbije na „Evrosongu".

Oni su:

Frajle, Nadia, Filarri, bend „Gift", sastav „Hurricane", Džipsii, Zejna, čiju pesmu nema ko nije zapevao kada je njeno ime bilo proglašeno i, na kraju, „Duo Grand". U finalnoj večeri, nastupaće sledećim redosledom:

Pesma za Evroviziju '23, RTS printscreen
 

Nekadašnja pobednica „Evrovizije", pevačica Marija Šerifović, sudeći po njenom Tviteru - sve je takođe pomno ispratila i sa puno žara. Kao i članica žirija „Zvezda Granda" posebno je pozdravila „Duo Grand" porukom:

- Jedini pevali bez ijedne greške!

- „Grandovci", šta god bilo večeras, jedno je sigurno, od vas niko bolje pevao nije! Teraj dalje...  - pisala je ona velikim slovima, očito ponosna zbog njihove izvedbe kojom su oni ubrzo zatim i „kupili svoju kartu" za finale. 

 

 

Stefan Shy, Princ od Vranje, CHEGI & Braća Bluz Bend, Boris Subotić, Luke Black, Filip Baloš, Nađa i „Emphaty Soul Project" koji su svoje mesto u finalnoj večeri „obezbedili" tokom prvog polufinala, pridružiće im se 4. marta i daće sve od sebe za „glavnu nagradu" ovog događaja.

Prvo polufinale ,,Pesme za Evroviziju", RTS printscreen
 

Podsetimo, publika i žiri zajedno su odlučivali ko će dobiti priliku da se takmiči za predstavnika Srbije na „Evroviziji" glasovima u odnosu 50:50. Sav prihod od poslatih SMS poruka od strane gledalaca biće doniran u dobrotvorne svrhe, za nabavku aparata za Dom zdravlja u opštini Bojnik.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike