Ona je bila Karleušina kuma, ali se više ne druže! Ubili su joj dečka, a danas izgleda bombastično!

20.12.2022

11:26

0

Godinama je žarila i palila domaćim i svetskim modnim pistama

Ona je bila Karleušina kuma, ali se više ne druže! Ubili su joj dečka, a danas izgleda bombastično!
Jelena Karleuša - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Početkom dvehiljaditih godina, jedan od najintrigantnijih brakova bio je između Jelene Karleuše i Bojana Karića. Na večnu ljubav zakleli su se 23. septembra 2004. u Vili Jelena, da bi se nakon šest meseci, u martu naredne godine sporazumno razveli. Jeleni je tada jedna od najboljih drugarica, sa kojom je odrasla, bila Ivana Kukrić, a drugarstvo je krunisano kumstvom.

Međutim, vremenom su njihovi odnosi zahladneli, pa lepa manekenka nije bila pozvana na pevačicino venčanje sa fudbalerom Duškom Tošićem, a u prilog tome da su nastavile živote svaka na svoju stranu govori i činjenica da, iako je Ivana posle dosta vremena bila ponovo u Srbiji, zajedničko druženje je izostalo. 

Naime, Kukrićeva se nakon uspešne karijere modela, koja se prostirala na nekoliko meridijana, odlučila na znatno mirniji i posve drugačiiji život od onog koji je nekada vodila. Bivša manekenka danas živi u Los Anđelesu, u braku je sa crnogorskim biznismenom Ivanom Bajkovićem, a svoju ljubavnu priču srpska lepotica i njen izabranik započeli su pre više od pet godina. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Kukric (@ivanakukric)

- Ja sam već udata, ali to nisam želela da delim sa javnošću. Bitno mi je da imam neku privatnost i detalje koje čuvam i delim samo sa najmilijima - rekla je svojevremeno Ivana, koja je u novembru 2018. godine na svet donela ćerkicu Hanu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Kukric (@ivanakukric)

Iako danas deluje idilično, život balkanske Hale Beri, kako su je nekoć zvali, nije oduvek bio bajka. Naime, pre braka bila je u dugoj vezi sa Dragojem Trišićem, ali njihova veza nije potrajala. Njegovo ubistvo, koje se dogodilo pre nekoliko godina, ispred njegovog doma u Žarkovu, bila je jedna od najtežih stvari sa kojima se Ivana suočila. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike