„Ovo je dokaz da smo uvek ispred njih!" Karleuša uporedila sebe i Rijanu, pa onda najavila svetsku karijeru (FOTO)

13.02.2023

22:01

0

Nastup strane koleginice na Superboulu i te kako joj je zapao za oko

„Ovo je dokaz da smo uvek ispred njih!" Karleuša uporedila sebe i Rijanu, pa onda najavila svetsku karijeru (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Nastupom na Superboulu Rijana je izmamila razne reakcije - pojedinci su uživali u njenom pažljivo pripremljenom šouu, prisetili se nekih hitova na koje su možda vremenom i zaboravili... S druge strane, „bilo je posla" i za modne znalce, koji su njenu odevnu kombinaciju „rastavili" na deliće.

Takođe, mnogi su ostali bez teksta pošto su shvatili da pevačica radi šta najbolje ume - u drugom stanju.

Međutim, uporedivši sebe s njom, Jelena Karleuša istakla je kako je čitav spektakl koji je svet pratio - „dokaz da smo uvek bili ispred njih". Iako iz „male zemlje", ona svakako planira da „prodrma planetu", a u tome će joj pomoći novi album koji po njenom mišljenju već nosi zanimljivu simboliku, iako još uvek nije ugledao svetlost dana.

Pevačica je iz tog razloga spojila na Instagramu svoju fotografiju od pre nekoliko godina sa premijernog predstavljanja dueta s Acom Lukasom, te pesme „Bankina" i Rijaninu sa Superboula, gde ona „lebdi" na platformi - kao što je nekada JK.

- Ovde nije poenta kopiranje, ovo je dokaz da smo uvek ispred njih. Da možemo, ako hoćemo, ne da pariramo, nego da predvodimo. Ovo nije prvi put, nego 101. da oni veliki, bogati i moćni u stvari kasne. To što smo mi iz Srbije, ne znači da ne možemo da diktiramo pravila. Moje želja sa albumom koji uskoro izlazi jeste svetsko pozicioniranje. Da dokažem da iz jedne male zemlje može da se drma planetom kada je reč o šoubiznisu - pisala je Jelena, pa svakako izmamila brojne rekacije i komentare svojih fanova.

Jelena Karleuša, Instagram screenshot / karleusastar
 

- ...Nikada nisam odustala u svojoj nameri, nikada i neću... Jer je anđeo čuvar uz mene - poručila je, između ostalog, ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike