Đorđe David odbrusio Karleuši zbog proročanstva, pa udario i na Lukasa: Ne pljuje se izvor sa koga ste pili vodu

01.03.2023

14:30

0

Roker je poručio Aci Lukasu da ako ikad bude poželeo da se vrati u „Grand“, to neće biti moguće zbog njegovih izjava

Đorđe David odbrusio Karleuši zbog proročanstva, pa udario i na Lukasa: Ne pljuje se izvor sa koga ste pili vodu
Đorđe David, JK, Aca Lukas - Copyright Pexels/Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Jelena Karleuša neretko na društvenim mrežama iznosi svoje stavove koji se tiču „Zvezda Granda“, gde je šest godina sedela u stolici žirija, a pre dve godine je rešila da se odrekne te pozicije, zarad novih poslovnih projekata. 

Nedavno je na Instagramu iznela svoje proročanstvo o ovom muzičkom šou programu, ali i članovima žirija, gde je između ostalog napisala da će Đorđe David biti žrtva grupe građana koja će ga sačekati ispred ulaza, revoltirana njegovim postojanjem. Na suđenju će biti oslobođeni krivice, a zatim i odlikovani.

ATAImages/Antonio Ahel
Đorđe David

 

Povodom svega što je JK izjavila, roker joj je uzvratio u svom stilu: 

- Jelena je u problemu i ona pokušava zato da omalovaži ovu stvar za koju misli da je Bogom dana. Ona proročanstva koja je pisala, to mi je lagani pokušaj devojčice sa Fontane da bude duhovita, meni tu baš ništa nije smešno. Krajnje bezveze, ali znaš kako, ona je za mene pre svega majka i ja zato neću da se bavim njome. Ona je napravila grešku, ne Popović, a posle „J“ nema „K“, kako kažu i njeni inicijali. Kao i za Lukasa, i za nju kažem, ne pljuje se izvor sa koga si pila vodu - rekao je David za „Star“, a na pitanje, da li bi sa njom sad otišao na kafu, istakao je da se ne bi izjašnjavao.

Instagram printscreen/karleusastar
Proročanstvo JK o članovima Žirija ZG

 

Đorđe David je kako kaže, šokiran povodom izjave Ace Lukasa, koji je takođe bio deo žirija „Zvezda Granda“ i njegovim navodima da u ovom takmičenju postoji mito i korupcija. 

ATAImages/Antonio Ahel
Aca Lukas

 

- Acu poznajem preko 40 godina. On je neko koga ja jako gotivim. Ja ne znam šta je njega povuklo da ima ovakvu reakciju, zaista sam zatečen. Znam da se on ne bavi tim „rekla-kazala“ varijantama. Kao njegov prijatelj, koji sam to i dalje, ja ću mu reći da su nas vaspitali tako da nikad ne pljujemo u izvor iz kog smo pili vodu. Točak se okreće, možda će jednog dana opet da se vrati u tu priču, a zbog nekih izjava, neće moći. Popović će na ovaj ili onaj način da reši to sa njim, tako da neću da ulazim u to. Mito i korupcija ne postoje u „Zvezdama Granda“. To što Aca radi i priča je stvar koja se nalazi između Saleta i njega - kazao je Đorđe David. 

Podsetimo, Lukas se apropo priče bivšeg kandidata „Zvezda Granda“ Dušana Vukadinovića o iznuđivanju novca za prolazak u dalji krug, oglasio istakavši da je on baš iz ovog razloga odlučio da ode iz žirija. Saša Popović je oštro demantovao sve Lukasove navode, ističući da pevač govori neistinu iz ličnih interesa

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike