Posle 20 godina otkriveno da je ova pop zvezda umesto Kristine Agilere trebalo da nastupi u čuvenom performansu sa Madonom i Britni Spirs!

19.01.2023

06:45

0

Snimanje filma ju je sprečilo da učestvuje u legendarnom nastupu, a potom i poljupcu

Posle 20 godina otkriveno da je ova pop zvezda umesto Kristine Agilere trebalo da nastupi u čuvenom performansu sa Madonom i Britni Spirs!
Britni Spirs i Madona - Copyright AP Photo/Julie Jacobson

O čuvenom poljupcu Madone i Britni Spirs koji se dogodio prilikom zajedničkog performansa na svečanosti MTV dodele nagrada davne 2003. godine, se i dan-danas priča, a kultnu scenu koja je ostavila dubok trag u pop kulturi mnoge pevčice su pokušale da iskopiraju. 

Kraljica i princeza popa su tada, pre gotovo dve decenije, zajedno sa Kristinom Agilerom, izvele Madonnin čuveni hit “Like a virgin”.

Tokom nastupa koji su iz publike pratili i bivši dečko Britni Spirs, Džastin Timberlejk, kao i Madonin tadašnji muž, Gaj Riči, Madona je Britni i Kristinu poljubila pravo u usta, što je ostavilo veliki trag u modernoj pop kulturi.

Profimedia
Madona i Britni Spirs

Međutim, malo je poznato da je umesto Kristine Agilere, sa Madonom i Britni prvobitno trebala da nastupi Dženifer Lopez (53), koja je to otkrila tek nedavno u jednom intervjuu.

- Snimala sam film u Kanadi i upoznala Madonu i Britni, trebalo je to da uradimo zajedno, ali jednostavno nisam mogla da odsustvujem sa snimanja filma. Dakle, nismo mogli to da uradimo - rekla je Džej Lo.

- Volim Madonu. Uvek sam bila njen veliki fan - dodala je Dženifer Lopez.

Tanjug
Madona i Britni Spirs

Madona je 2003. otvorila šou zajedno sa Britni Spirs i Kristinom Agilerom, mešavinom pesama "Like a Virgin", "Holivud" i "Work It", a pridružila im se i specijalna gošća Misi Elliot.

Pre nego što su izvele i poslednju pesmu, kraljica popa se poljubila sa svakom od tada nadobudnih pop princeza. Međutim, Agilerin poljubac sa Misi se često zanemaruje, jer je MTV brzo prešao da snima Džastina Timberlejka kako bi uhvatio njegovu reakciju na poljubac bivše devojke Britni sa Madonom. Ta reakcija je dan-danas viralna i koristi se kao mim na društvenim mrežama.

- Nisam znala da će to trajati tako dugo. Nikada ranije nisam poljubila ženu - rekla je Britni tada, a čitav performans možete pogledati u nastavku teksta.

Istorija se ponovila prošle godine na venčanju Britni Spirs, na kom je Madona bila gost. Tokom zajedničkog fotografisanja, Madona i Britni su ponovile poljubac, baš kao 2003. godine.

Profimedia
Madona i Britni Spirs

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike