Madona obeležava važnu stvar u životu i to provokativnim fotografijama: Ne dopada se svima ono što je uradila, pa osuli paljbu

25.11.2022

06:45

1

Pevačica ponovo privlači pažnju, a kritike na račun njenog izgleda su sve žustrije

Madona obeležava važnu stvar u životu i to provokativnim fotografijama: Ne dopada se svima ono što je uradila, pa osuli paljbu
Madona - Copyright Printscreen Instagram/madonna

Madona vraća devedesete na velika vrata! Pevačica se udružila sa modnom kućom "Iv Sen Loran" i jednom izdavačkom kućom kako bi obeležili 30 godina od objavljivanja njen erotske foto knjige "Seks".

Ova knjiga je podigla mnogo prašine, a neki smatraju da je bila momenat u njenoj karijeri kada se dosta toga promenilo. Madona je vratila fotografije u život tako što je sada izdato novo ograničeno izdanje knjige u 800 primeraka, a biće održana i izložba. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

To će biti prvi put da se fotografije prikažu u velikom formatu i budu izloženi. 

Prema njenom sajtu, Madona će potpisati određen broj primeraka nove knjige, a prihod će ići u korist dobrotvorne organizacije "Raising Malawi". Pevačica je naavila izložbu na svom nalogu na Instagramu, na kojoj je vidimo utegnutu u korset, a njene grudi se jedva zadržavaju u njemu.

Preko je nosila bundu, a šminka je, za divno čudo, bila poprilično blaga u odnosu na to šta Madona ume.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Međutim, ne dopada se svima ono što Madona radi. Komentara ima raznih, a mnogi su je napali zbog ovog postupka. 

"Ne razumem na šta pokušavaš da ličiš. Meni lično izgledaš kao neki naučni eksperiment koji je pošao po zlu", "Toliko sređuješ slike da ne ličiš na sebe. Zato ti je teško da s ponosom stariš", "Molim te, reci mi da je to krzno lažno", "Pazi da se ne otopiš pored tih sveća" - bili su samo neki od hejt komentara koje je pevačica ignorisala. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike